„Dar vienas puikus meno kūrinys nuo Alekso Astrausko, kurį nešiosiu ant rankos šalia kitų man ne ką mažiau svarbių iliustracijų, – pasidžiaugė kovotojas. – Kiekviena tatuiruotė, kurią nešioju ant savo kūno, turi gilią reikšmę mano gyvenime bei yra savotiškai svarbi. Šį kartą mes įamžinome Tailando mitologinės būtybės Jako veido atvaizdą. Būtybę, kurią dažnai galima sutikti prie šventovės vartų. Legenda pasakoja, kad milžinas siaubingu šėtono veidu yra be galo galingas ir pavojingas, jis saugo savo šventovės vartus nuo blogųjų dvasių.“

„Būdamas Siamo šalyje gavau pravardę bei kovos vardą: Super Yak Sitsongpeenong. Gavau ją dėl savo fizinių domenų bei agresyvaus kovojimo būdo. Manau, jo atvaizdas ant išorinės dilbio dalies puikiai simbolizuos mano kaip šeimos globėjo ir jos gerovės saugotojo vaidmenį, nes vidinė dilbio dalis yra skirta būtent šeimos nariams: žmonai Airinei bei vaikams Ramirui, Raonui ir Rajai. Brangiausia, ką turiu! Ačiū mano tėveliams, kad įskiepijo man šį supratimą bei ačiū studijai už dar vieną puikų darbą!“ – dėkojo S. Maslobojevas.


Delfi primena, kad kovo mėnesį kovotojas dalijosi ir dar viena prasminga tatuiruote, kuria pagerbė savo mylimąją Airinę.

„Mano gyvenime Airinė yra vienos iš pagrindinių mano gyvenimo svajonių išsipildymas – stiprus šeimos branduolys, sveiki ir stiprūs vaikai bei mano asmeninio tobulėjimo stimuliatorius! Visi mano ištatuiruoti simboliai turi man gilią reikšmę, tad buvau sau seniai pažadėjęs, kad vidinę dilbio dalį skirsiu savo sukurtai šeimai – todėl širdis džiaugiasi matant savo mylimosios, vaikų mamos atvaizdą ant savo kūno. Jaučiuosi palaimintas turėdamas tokią šeimą!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)