Iki balandžio 30 dienos siųskite savo ir mamos nuotraukas bei parašykite 3 dalykus, už kuriuos mylite savo mamą. Nuotraukos su prierašais bus publikuojamos tris kartus: balandžio 20-21, balandžio 25-26 ir gegužės 2-3 dienomis. Savo atsiųsta nuotrauka ir meilės žodžiais mamai ne tik ją pamaloninsite, bet ir pretenduosite į konkurso rėmėjo prekybos centro „CUP“ prizus!

Štai čia galite pamatyti pirmą ir antrą paskelbtų nuotraukų galerijas:

Iškart po motinos dienos gegužės 4 dieną burtų keliu bus išrinktos 20 nuotraukų, kurių siuntėjams atiteks 20 eurų „CUP“ dovanų čekiai. Nuotraukas galima siųsti adresu pilieciai@delfi.lt arba įkelti per įkėlimo formą štai čia, tik svarbu nepamiršti parašyti savo el. pašto adreso ar kitų kontaktinių duomenų, kurių prireiktų susisiekti, jei laimėtumėte. Temos langelyje įrašykite „myliu mamą“.

Laukiame jūsų laiškų – neslėpkime meilės mamai!

CUP dovanų čekis

*Konkurso dalyvis supranta, kad anketoje minimų duomenų pateikimas, jų naudojimas ir viešas skelbimas konkurso metu yra būtina dalyvavimo konkurse sąlyga. Konkurso dalyvis sutinka, kad jo pateikti duomenys būtų publikuojami, viešai skelbiami ir kitaip naudojami dalyvavimo konkurse ir jo laimėtojų nustatymo tikslu.

Konkurso dalyviai turi teisę bet kuriuo metu susipažinti su tvarkomais jų asmens duomenimis ir reikalauti juos ištaisyti ar sunaikinti. Dalyviui pareikalavus sunaikinti tvarkomus jo asmens duomenis, dalyvis praranda galimybę toliau dalyvauti konkurse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)