„Keliauk į paplūdimį, berneli“, – taip trumpą įrašą pakomentavo M. Perry, ne vieną savo sekėją priversdamas sukioti pirštą prie smilkinio.

Vaizdo įraše matoma, kaip amerikietis smogia kitam vyrui į veidą, paguldydamas jį ant žemės.

Anot kovotojo, prieš tai jis pats gavo smūgį į smakrą nuo savo „priešininko“, kuris esą buvo girtas ir kabinėjosi prie sportininko bei jo palydovės.

„Jis nesiruošė sustoti, todėl viską užbaigiau. Paleidau pusiau džebą, pusiau kablį. Parkritusį galėjau jį pribaigti, bet vietoje to nuėjau šalin ir pasakiau policijai. Jeigu kuris nors iš jūsų norėtų su manimi panašiai juokauti, žinokite, kad žaisite su liepsna ir sudegsite“, – savo „pasirodymu“, regis, visai patenkintas buvo M. Perry.

Po vaizdo įrašu iš karto pasipylė kitokio pobūdžio komentarai.

„Mulkis“, „muši civilį? Koks kietuolis“, „šimtu procentų būsi paduotas į teismą“, „tas vyrukas į tave net nežiūrėjo“ – socialiniame tinkle kovotoją gėdino internautai.

M. Perry turėjo teisintis ir dėl galimo karantino, paskelbto dalyje šalies valstijų stabdant koronaviruso pandemiją, pažeidimo – esą incidentas įvykęs anksčiau.

Per karjerą UFC aštuonkampyje jis laimėjo 13 kovų ir patyrė 6 pralaimėjimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)