„Golden State Warriors“ klube savo karjerą pradėjęs ir 2018-ų metų NBA čempionu tapęs Bellas Memfyje atsidūrė po keturių komandų mainų, kuriuose dalyvavo net 12 krepšininkų.

Vidurio ir sunkiojo krašto puolėjų pozicijose rungtyniaujantis krepšininkas iš Minesotos „Timberwolves“ kartu su Robertu Covingtonu buvo išsiųstas į Hjustoną, tačiau jau kitą dieną Bellas atsidūrė „Grizzlies“ stovykloje.

Mainais už teises į aukštaūgį Grizliai Hjustono komandai perleido brazilą Bruno Caboclo ir teisę apsikeisti 2023-ių metų naujokų biržos antrojo rato šaukimais. Memfyje Bellas nepateko į komandos rotaciją net po ją sujaukusių Jareno Jacksono ir Brandono Clarke'o traumų bei sužaidė vos dvejas rungtynes.

Trečios komandos šiame sezone ieškosiantį Bellą „Grizzlies“ klube pakeis prieš porą dienų Sakramento „Kings“ ekipos atleistas veteranas Tolliveris. Jam Memfis taip pat taps trečia šio sezono stotele – patyręs krašto puolėjas šių metų pirmenybes pradėjo Portlando „Trail Blazers“ klube.

Kalifornijos sostinės klubas žaidėją atleido iki kovo 1-os dienos, tad atvykęs į naują klubą krašto puolėjas turės teisę atstovauti komandai atkrintamosiose varžybose.


Šiame sezone vos po 3,3 taško rinkęs krepšininkas savo dvylika metų trunkančioje karjeroje tritaškius meta vidutiniu 37 procentų taiklumu. Praeityje net dešimčiai skirtingų NBA komandų atstovavęs Tolliveris su Memfio klubu sudarė 10-ies dienų trukmės kontraktą.

Jei puolėjas įsitvirtins Tenesio valstijoje, Grizlių organizacija galės jam pateikti antrą identiškos trukmės sutartį, o pasibaigus ir šiai klubas turės rinktis: arba sudaryti su Tolliveriu kontraktą iki sezono pabaigos, arba žaidėją atleisti.

Dėl vietos atkrintamosiose varžybose kovojantys „Grizzlies“ šiuo metu verčiasi be trijų svarbių krašto puolėjų: Jacksono, Clarke'o ir mainais už Andre Iguodala iš Majamio atvykusio Justise'o Winslow.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)