Chrisu pasivadinęs vyras vaizdo įrašu pasidalino socialiniame tinkle „YouTube“. Jis pasakojo, kad važiavo į darbą, tačiau kelią jam užtvėrė pervažoje ant bėgių užstrigęs milžiniškas vilkikas.

Situacija dar keblesnė tapo po to, kai pervažoje įsižiebė raudonas šviesoforo signalas, o apsauginiai užtvarai pamėgino nusileisti. Pamėgino, mat įspūdingo ilgio sunkiasvoris, įstrigęs ant bėgių, kliudė šiems nusileisti iki galo.

Įprastai raudonas signalas perspėja, kad iki pervažos atvažiuoja traukinys, todėl reikėtų kuo skubiau nuo jos trauktis.

Tai, kad atvažiuoja bėginė transporto priemonė, pastebi ir Chrisas, o vaizdo įraše girdėti ir traukinio perspėjamasis signalas.

Laimei, kad vairuotojas iš sunkvežimio kabinos išlipo tam, kad galėtų paskambinti ir pranešti apie incidentą, mat, rodos, nė kiek nestabdydamas į pervažą įlėkęs traukinys visa jėga vožiasi į vilkiką.

Nuo smūgio vilkikas lūžta pusiau – jo kabina ir priekaba atsiduria skirtingose pervažos pusėse.

Negana to, kabina besisukdama per plauką neužkliudo netoliese stovėjusio vairuotojo – šį išgelbėja tik miklios kojos.

„Atleiskite už mano keiksmus“, – sako emocijų nesuvaldęs Chrisas ir netrukus pastebi, kad šioje situacijoje tėra vienas geras dalykas: kelias atlaisvintas ir jis gali toliau važiuoti į darbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)