Policijos duomenimis, pernai gauta duomenų, kad ši įmonė savo apskaitoje nefiksuoja visų atliekamų paslaugų bei įsigyjamų prekių, vadinasi, apgaulingai veda apskaitą ir teikia žinomai neteisingus duomenis apie bendrovės pelną bei turtą.

Surinkus pakankamai duomenų ir nustačius su bendrove susijusių kitų juridinių bei fizinių asmenų vaidmenį nusikalstamose schemose, sausio 29 dieną atliktos 33 kratos Šiauliuose, Šiaulių rajone, bet ir Kauno bei Klaipėdos apskrityse.

Per jas rasta ir paimta tyrimui reikšmingų dokumentų, daiktų, pinigų. Tą pačią dieną dėl apgaulingo apskaitos tvarkymo pateikti įtarimai dviem bendrovės vadovams bei dviem, įtariama, nusikalstamas veikas vykdyti padėjusiems vadybininkams.

Tyrimo metu bus atliekamas ūkinis ir finansinis bendrovių tyrimas, po kurio paaiškės tiksli nuslėptų mokesčių suma ir valstybės biudžetui padaryta žala.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)