"Real" atstovai pranešė, kad dešiniajame gynybos krašte žaidžiantis ir į puolimą įsijungti mėgstantis 25-erių brazilas su Madrido klubu pasirašė penkerių metų sutartį ir prie komandos prisijungs gruodžio 29 dieną, kai žaidėjai grįš po trumpų kalėdinių atostogų.

Cicinho, neseniai gavęs Italijos pilietybę, todėl neužimsiantis ne Europos Sąjungos piliečiams skirtų trijų vietų, yra penktas Brazilijos rinktinės narys Karališkajame klube. "Real" atstovaja Ronaldo, Roberto Carlosas, Julio Baptista ir Robinho, o neseniai iš vyriausiojo trenerio pareigų buvo atleistas brazilas Wanderley Luxemburgo.

Kaip teigia Ispanijos žiniasklaida, brazilas, buvęs rinktinės, birželį konfederacijų taurės finale 4:1 sutriuškinusios Argentiną, narys, į "Real" persikėlė už maždaug 4 milijonų eurų (apie 13,8 mln. litų).

Cicinho žaidė praėjusį sekmadienį vykusiame FIFA Pasaulio klubų čempionato finale, kuriame "Sao Paulo" 1:0 įveikė Europos čempionus "Liverpool".

Ekspertai pabrėžia, kad Cicinho teks smarkiai pakovoti dėl vietos naujosios komandos startinėje sudėtyje. "Real" be jo turi dar tris dešiniojo krašto gynėjus: Ispanijos rinktinės narius Michelą Salgado ir Sergio Ramosą bei urugvajietį Carlosą Diogo. Tiesa, Sergio Ramosas šiame sezone ne kartą žaidė atraminio saugo pozicijoje ir, kaip teigia ekspertai, tai darė neblogai.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją