VDA žvalgosi galimybių Berlyne, Miunchene, taip pat ir Hamburge: sprendžiama, kuris miestas 2021 m. galėtų tapti parodos šeimininku, rašoma motor1.com.

Iš viso savo vizijas, kaip galėtų atrodyti paroda, pristatė septyni Vokietijos miestai – tarp jų yra ir Kelnas, Hanoveris ir Štutgartas. Anot VDA, visi miestai pateikė daugybę kūrybingų idėjų ir kova tarp finalistų tikrai įtempta.

Tačiau tokia žinia – tikras smūgis Frankfurtui, kuriame automobilių paroda buvo rengiama kone 70 metų – kas antrus metus pakaitomis su Paryžiumi, Prancūzija.

Pastaruosius kelerius metus paroda susidūrė su ženkliu lankytojų skaičiaus mažėjimu. Štai 2019 m. parodą aplankė 550 tūkst. žmonių, tai ženkliai mažiau nei 810 tūkst., atėjusių į parodą 2017 m., ir 931 tūkst., aplankiusių parodą 2015 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)