Reminatis Registrų centro duomenimis, 2019-ųjų lapkritį naujųjų „Trasalis“ patalpų šeimininku tapo įmonė „Addere“.

DELFI susisiekus su naujaisiais šeimininkais ir įmonės „Addere“ direktoriumi T. Kamarausku, šis sutiko pasidalinti planais ir atskleisti, ką klientai galės rasti vietoje anksčiau įsikūrusio viešbučio ir pramogų bei vandens relaksacijos centro „Trasalis“.

„Kol kas yra numatomas viešbučio remontas. Vietoje jo bus reabilitacijos ir slaugos centras, o SPA toliau dirbs, tik negaliu pasakyti kada jis pradės dirbti ir kaip toliau bus, bet bus teikiamos SPA ir reabilitacijos paslaugos.

Restorano, turbūt, nebebus, bet dar apsvarstysime situaciją ir matysime ar bus poreikis, ar ne. Visgi veiklos pradžioje koncepcija tokia, kad restorano nebus, nebent pramogų zonoje, kur biliardas, boulingas. Pramogų zona išlieka“, – sakė direktorius.

Kalbėdamas apie vandens parko zoną komplekse, kuri taip pat šiandien yra „Addere“ nuosavybė, T. Kamarauskas sakė, kad baseinas šiuo metu neveikia nes vyksta remontas.

„Kol kas negaliu komentuoti, kada jis vėl pradės dirbti“, – sakė jis.

Pasak T. Kamarausko, reabilitacijos centras veiklą turėtų pradėti po pusmečio, vasarą. Kol kas, kaip vadinsis naujasis kompleksas, direktorius sakė dar nežinantis.

„Pavadinimą dar galvojame“, – tikino jis.

DELFI primena, kad praėjusių metų kovą rašė, jog „Trasalis – Trakai Resort & SPA“ centro pastatai parduodami.

Tuomet skelbime iš viso buvo išvardinta 12 objektų, kurių vertingiausi yra viešbučio su restoranu ir pramogų bei vandens relaksacijos centro pastatai. Sąraše taip pat buvo sarginė, transformatorinė, administracinis pastatas su katilinės patalpomis, sandėlis, garažas ir kitas nekilnojamasis ar kilnojamasis turtas.

Bendras jo plotas – 17 925 kvadratiniai metrai, kurių pradinė kaina siekė 2,5 mln. eurų.

Registrų centro duomenimis, lapkritį objektų savininku tapo įmonė „Addere“. Šios įmonės akcininkai – kitos įmonės „Ajukas“ ir „Anno 2020“. „Ajuko“ akcininkė – Julija Jotautė, o „Anno 2020“ – Kristina Judinė.

Prieš tai valstybinėje žemėje esančių pastatų savininkė buvo nuo 2014 metų bankrutavusi įmonė „Andova“.

Kaip nurodoma 2014 metų Vilniaus apygardos teismo nutartyje, „Andovos“ bankroto administratoriui buvo leista vykdyti po bankroto bylos iškėlimo įsiteisėjimo pradėtą įmonės turto nuomos veiklą.

„Teismo vertinimu, bankrutuojančios įmonės turto nuoma, pradėta po bankroto bylos iškėlimo, iki bus parduotas įmonės turtas, užtikrins kreditorių interesus, mažins įmonės įsiskolinimų mastą, todėl administratoriaus prašymas tenkintinas“, – buvo rašoma nutartyje.

Pastatus iš „Andovos“ nuomojosi įmonė „Banela“, tačiau veiklą „Trasalyje“ vykdė ne ji, o įmonė – UAB „Alsakis“. Paskutiniu metu buvo girdėti lankytojų skundų dėl „Trasalio“ viešbučio būklės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)