Ne paslaptis, kad būtent „Metų mylimiausio žmogaus“ kategorija apdovanojimuose šiemet sulaukė daugiausia apkalbų. N. Cesiulis, turėjęs vos 4 tūkst. sekėjų instagramo paskyroje, susirungė su didžiausią gerbėjų ratą subūrusiais influenceriais – Nagliu Bierancu (260 tūkst. sekėjų), Simona Naine (208 tūkst. sekėjų) ir I. Stonkuviene (253 tūkst. sekėjų). Nepaisant to, Alytaus meras ėmė ir nugalėjo.

„Žmonės, kas darosi? Nuo kada jūs mylite politikus Lietuvoje?“ – scenoje tuomet klausė jis.

Įdomu tai, kad būtent po šio laimėjimo ir incidento tiesioginiame eteryje, kai I. Stonkuvienė leido prasiveržti užplūdusioms emocijoms, N. Cesiulio sekėjų armija instagrame išaugo net keturis kartus – dabar politiką stebi net 16,9 tūkst. sekėjų.

O I. Stonkuvienė, kuri eteryje džiaugėsi 253 tūkst. sekėjų, dabar turi 249 tūkst. Tai yra 4 tūkst. (tiek sekėjų apdovanojimų metu turėjo N. Cesiulis) mažiau.

N. Cesiulis: labai keista, nespėju visko susekti

DELFI jau kiek anksčiau kalbėjo su N. Cesiuliu apie sparčiai kintantį jo gerbėjų skaičių socialiniuose tinkluose. Tuomet politikas net nemėgino slėpti, kad viskas vyksta labai greitai, tačiau tokie pokyčiai jį džiugino.

„Statulėlė padėta šalia manęs. Man labai svarbu žmonių įvertinimas, bet, svarbiausia, kad mane mylėtų žmona ir vaikai. O kai dar myli žmonės, tai yra labai gerai. Žinau, kad kiti savo instagramo paskyrose turi tūkstančius sekėjų. Galvojau, kad tauta balsuos už išrinktuosiuos, kitus, bet, pasirodo, išrinko mane. Nežinau, kodėl ir kaip, bet dėl to labai džiaugiuosi“, – neslėpė Alytaus meras.

Beje, N. Cesiulis buvo išvestas iš salės po savo laimėjimo, todėl jis negirdėjo emocionalios I. Stonkuvienės kalbos.

„Aš negirdėjau tų komentarų, nes buvau išvestas į užkulisius duoti interviu ir grįžau atgal po jos pasisakymo. <...> Bet, manau, gyvenime ne sekėjai sprendžia tuos dalykus, ne tie žmonės, kurie paspaudė mygtuką ir žiūri tavo istorijas. Juk žmonės gali į tave žiūrėti ten tik dėl to, kad neturi daugiau į ką. Kažkas jau man atsiuntė nuorodą, kad Indrė atsiprašo už savo kalbas ir sveikina mane. Nežinau, gal buvo emocijos. Manau, kad sprendžia ne instagramo vartotojai, nors po to vakaro mano paskyroje jų užaugo tris kartus daugiau (juokiasi). Labai keista, nespėju visko susekti“, – DELFI įvykius po renginio pasakojo pašnekovas.

Politikas tikino, kad TV laidų vedėjos komentarai jo tikrai neįžeidė, jis nepyksta ir supranta, kad visi reaguoja į situacijas skirtingai.

„Tikrai galiu atiduoti Indrei Stonkuvienei apdovanojimą, bet žmonių meilės neišeis atiduoti. Tik statulėlė truputį palūžo po to vakaro, tai nežinau, ar tiks. Aš nesureikšminu tų dalykų. Kai darai savo darbus iš širdies, žmonės tai jaučia. Gali apgauti vieną, du žmones, bet tūkstančius būtų labai sudėtinga. Dėkoju Lietuvai ir ypač alytiškiams, kurie balsavo už mane“, – sakė meras.

Nerijus paminėjo, kad intrigos jam nepatinka, ir džiaugėsi padidėjusiu sekėjų skaičiumi.

„Man plepalai ir intrigėlės nepatinka, stengiuosi nesikišti. Žinau, kad Naglis Bierancas turi dar daugiau sekėjų, tai jis tada turėjo laimėti pagal sekėjų skaičių. Aš turėjau mažiausiai, dabar jų padaugėjo, irgi smagu“, – humoro nestokojo politikas.

„Na, bet ne aš save išrinkau, žinokite. Kai „Žmonės“ mane pasiūlė tarp nominantų, tai mačiau apie 95 proc. komentarų su pasiūlymais išrinkti mane. Mes labai sureikšminame tą įtaką internete, vadinasi, tie žmonės galėtų vadovauti Vyriausybei. Bet jei jie ateitų į politiką, turbūt niekas už juos nebalsuotų. Manau, kad interneto nuomonės formuotojai neparodo tikrojo tavo veido“, – kalbėjo pašnekovas.

I. Stonkuvienė atsiprašė

DELFI primena, kad I. Stonkuvienė dėl savo protrūkio tiesioginiame eteryje viešai atsiprašė. Moteris teigė, kad buvo apimta užplūdusių emocijų ir tiesiog nesusitvardė.

„Na, kad naktis nemiegota, tai jau faktas. Ir tam yra svarių priežasčių: 1. Ankstyvas skrydis į Airiją, ten laukia du pasirodymai. 2. „Žmonių“ apdovanojimai...

Ilgai mąsčiau, kas įvyko. Laikotarpis, kuriame esu ir kurį išgyvenu, yra beprotiškai jautrus, skaudus. Kartu naujas ir nepatirtas. Niekada nežaidžiau piarinių žaidimų, nekūriau jokių strategijų, kaip iš asmeninių išgyvenimų darytis reklamą. Laukiau šio vakaro, nes nesu tokio pobūdžio renginių dažnas svečias. Būtų melas, jei sakyčiau, kad nesitikėjau kažko panašaus...

Tačiau tai, kas įvyko renginio metu, pradedant renginio vedėjų scenarijumi jau tiesioginės transliacijos pradžioje ir baigiant provokaciniais juokeliais, kuriuos vadinčiau pašiepiančiais... Moteriškai neatsilaikiau įtampai ir provokacijai, ir ne dėl statulėlės ir apdovanojimo. Labai noriu dar kartą pasveikinti Alytaus merą už pelnytą pergalę. Emocijos pagauta pati nepajaučiau, kaip atsistojau išgirdusi su visa pagarba Giedriaus (aktoriaus Giedriaus Savicko) kreipimąsį į mus, influencerius, su pašaipa. Neprisimenu, ką sakiau. Tiek daug emocijų vienu metu. Tiek daug minčių. Suklydau. Reikėjo pasijuokti iš savo sunkaus laikotarpio, bet man dar nėra juokinga. Skaudu. Ir nepamirškim. Juk žmonių renginys. Suklysti žmogiška. Atsiprašau“, – skelbė televizijos laidų vedėja.

Sužinoti, kas šiemet tapo apdovanojimų laureatais, galite paspaudę čia.

Apdovanojimų akimirkos:

Raudonasis kilimas:

Vakarėlis po apdovanojimų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)