Arizonos Viešojo saugumo departamentas pranešė, kad 62-ejų metų vyras buvo sulaikytas tada, kai pareigūnas pastebėjo, kad keleivio sėdynėje sėdi ne žmogus, o dirbtinis skeletas.

Įstatymus bandęs apeiti vairuotojas skeletą „papuošė“ ant kaktos užtempta žvejo kepure, be to, pririšo geltona virve, kad šis „sėdėtų“ tvirtai sėdynėje.

Už tokį elgesį vyrui buvo skirta bauda. AP agentūrai Viešojo saugumo departamento atstovai pasakojo, kad kasmet Arizonoje nubaudžiama bent 7000 vairuotojų, kurie bando naudotis eismo juosta, skirta važiuojantiems automobiliuose keliese.

Beje, tai ne pirmas atvejis, kai Arizonoje vairuotojai pasitelkia įdomius kompanionus: prieš metus šioje JAV valstijoje buvo sulaikytas vairuotojas, kuriam draugiją automobilyje palaikė manekenas, dėvintis saulės akinius ir beisbolo kepuraitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)