Pakilią vakaro nuotaiką aptemdė apmaudi rašybos klaida.

Sekmadienį „Preservation Hall Jazz Band“ ir „Trombone Shorty & Orleans Avenue“ kartu grojo scenoje, pagerbiant jau mirusius atlikėjus – Ricą Ocaseką, Peterį Torkį, taip pat Nipsey Hussle, kuris po mirties gavo du „Grammy“ apdovanojimus ir buvo nominuotas trečiam.

Skambant įvairių dainų rinkiniui, ekrane buvo rodomos Doris Day, Diahann Carroll, Eddie Money ir roko grupės „Rush“ būgnininko Neilo Pearto nuotraukos.

Parodžius nuotraukas, „Trombone Shorty & Orleans Avenue“ atliko energingą kūrinį.

Tačiau kad ir kaip jautriai būtų buvę pagerbiami mirusieji, žiūrovų neliko nepastebėta rašybos klaida – neteisingai parašytas Ocaseko vardas – Rickas.

„Kaip galėjote neteisingai parašyti Rico Ocaseko vardą?“, – parašė vienas asmuo tviteryje.

Kitas pakomentavo, kad tai – pagarbos trūkumas ir didžiulė gėda.

„@RecordingAcad“ netgi paragino „Grammy“ pasisamdyti redaktorių: „Brangūs #Grammy, jo vardas – RICAS,” Ocasekas, ne RICKAS. Gal pasamdykite redaktorių?“

Apdovanojimų vakare Staples centre Los Andžele buvo susirinkę pačios ryškiausios muzikos pasaulio žvaigždės. Visa ceremonija buvo persmelkta gedulo, mat tą pačią dieną sudužus sraigtasparniui žuvo NBA žvaigždė Kobe Bryantas. Nuo jautrių žodžių jam prasidėjo ir vedėjos Alicios Keys kalba.


Renginio metu Johnas Legendas, DJ Khaledas, Meekas Millas, Kirkas Franklinas, Roddy Ricchas ir atlikėjas YG daina pagerbė ir reperį Nipsey Hussle, kurį pernai kovo 31 d. nušovė netoli jo drabužių parduotuvės „Marathon Clothing Company“. Tuo metu reperiui, kurio tikras vardas Ermias Asghedomas, buvo 33 metai.

Reperio daina „Racks in the Middle“ sulaukė geriausios repo dainos ir geriausios repo pasirodymo nominacijų. DJ Khaledo singlas „Higher“, atliekamas Hussle ir Legendo, buvo išrinktas geriausiu repo muzikos pasirodymu.

Apie pagrindinių kategorijų laimėtojus galite skaityti ČIA.

Raudonojo kilimo akimirkos:

Ceremonija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)