46-erių Juozas futbolu susidomėjo prieš penkerius metus, kai žaisti pradėjo su sūnus Rojus. „Stengiausi neatsilikti nuo sūnaus, kuriam tuomet buvo vos penkeri“, – sako Juozas. Šiuo metu Juozas treniruoja žaisti pradedančias mergaites, 8-12 metų amžiaus.

Dainininkas pirmą kartą prisipažįsta jau metus puoselėjantis šiltus jausmus mylimai moteriai.

„Vestuvės bus. Ir jei tik turėčiau daug bapkių, norėčiau ir daugiau vaikų turėti“, – itin atvirame interviu gyvenimo būdo laidai „Kasdienybės herojai“ sako Juozas.

Juozas ne veltui kalba apie ryšį su dukra Meile ir sūnumi Rojumi Juozu. Prieš devynerius metus subyrėjo jo ir laidų vedėjos Eglės Skrolytės santuoka. Juozas mato vaikus pagal nustatytą grafiką.

„Taip, aš esu išsiskyręs, vaikus matau pagal skyrybų sutartyje numatytą grafiką. Reiškia, tėvas pagal grafiką, stengiuos jo laikytis. Kaip tie mūsų santykiai? Jie yra įvairūs, jie nėra kažkokia tiesia linija einantys“, – sako Juozas.

Kodėl Juozas vis dar jaučia skyrybų skausmą?

„Pagijęs tikrai nesijaučiu, ir manau niekada nesijausiu. Man reikėjo kokių 8 metų, kad aš jau galėčiau taip daugmaž eiti į tokius tvaresnius ryšius, – prisipažįsta Juozas. – Aš negaliu būti su savo vaikais, negaliu būti tiek, kiek aš noriu.

Aš tai esu tikrai už tai, kad jeigu žmonės dėjo pastangas būti santykyje vienas su kitu, ir tai nebuvo vienos dienos, vienos savaitės ar vieno mėnesio dalykas, o stengtasi buvo bent jau pusę metų, ir mums vis tiek nepavyko. Tai mes visi turime nusivilti, pavargti, nebūti tobuli santykiuose.

Po skyrybų aš ir buvau vienas, ir buvau kituose santykiuose. <...> Supratau, kad aš noriu tiesiog prisidengti nuo to skausmo, nuo to, ko aš netekau, kad aš noriu tam tikra prasme pabėgti nuo tos netekties, nenorėjau išbūti joje, nenorėjau išverkti, nenorėjau išliūdėti, nenorėjau atsisveikinti. Tai yra labai sudėtinga iš tiesų pripažinti, kad tai viskas, viso gero, to nebėra.

Kodėl Juozas saugo naują mylimąją nuo viešumo?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)