1. Sąžiningi

Vandenis niekada neišsisukinės. Šio Zodiako ženklo sąžiningi, tiesmuki, todėl jų gyvenimo pozicija visiems aiški. Vandeniai vadina daiktus tikraisiais vardais, jie nieko nepagražina. Jums neteks svarstyti, ką Vandenis apie jus galvoja – jei jam nepatiksite, iš karto apie tai sužinosite.

2. Ištikimi

Vandeniai maksimaliai stengiasi išsaugoti ištikimybę jiems ištikimiems žmonėms. Šio Zodiako ženklo atstovai niekada neišduoda savo tikrų draugų, jie neįsmeigs peilio į nugarą. Jei gyvenime prasidėjo sunkus laikotarpis, Vandenis pirmas jus palaikys ir padės įveikti sunkumus. Kad ir kas nutiktų, jis visada bus jūsų pusėje.

3. Jų meilė yra beribė

Visiškai nesvarbu, kokių trūkumų turite. Vandenio jausmai jums, prieraišumas – visam gyvenimui. Niekas nepakeis jų meilės, nes ji beribė. Tik nepamirškite – gali prireikti nemažai laiko, siekiant užkariauti Vandenio pasitikėjimą. Jei pavyks, dėkite visas pastangas, kad jo neprarastumėte. Ryšys su Vandeniu – visam gyvenimui.

4. Jie visada stengiasi įžvelgti žmonėse kažką gero

Kartais gali atrodyti, kad esate baisiausias žmogus pasaulyje, bet net ir tokiomis akimirkomis Vandenis stengsis įžvelgti jumyse tik gera. Šio Zodiako ženklo atstovai neretai idealizuoja aplinkinius, dėl to kartais stipriai nusivilia žmonėmis. Jie daug tikisi iš aplinkinių, bet to negauna. Na bet nepaisant visų nusivylimų, Vandeniai nepraranda tikėjimo žmonėmis.

5. Jie priima jus tokius, kokie esate

Jūsų trūkumai neturi reikšmės – Vandenis niekada nesistengs paversti jus tuo, kuo nenorite tapti. Jis žino jūsų galimybes, todėl neprimes jums savo idealų. Gimusieji po šiuo ženklu bus kantrūs, net jei jūs nuolat klysite.

6. Jiems patinka nuotykiai

Vandeniams patinka ieškoti nuotykių, išbadyti kažką naujo, gniaužiančio kvapą. Būdami su Vandeniu, nesijausite įsprausti į rėmus. Vandeniai mėgsta nuotykius, jie visada išmokys jus kažko naujo. Bendravimas su Vandeniu padės praplėsti pažinimo ribas, atsiverti naujiems pojūčiams, taip pat patenkinti nuotykių troškimą.

7. Jie – geros širdies, užjaučiantys

Šalia gero, atjaučiančio žmogaus visada puikiai jaučiamės. Vandeniai visada deda pastangas, kad aplinkiniai žmonės jaustųsi komfortiškai, ramiai. Šio Zodiako ženklo atstovai nepakenčia nesveikų konfliktų. Vandenis neįskaudins žmogaus tyčia, visada kreips dėmesį į kito jausmus.

8. Jie ištvermingi, darbštūs

Vandeniai yra ambicingi. Jie turi svajonių, tikslų, kaip ir dauguma žmonių. Nuo kitų Vandeniai skiriasi stipriu noru siekti užsibrėžtų tikslų. Jie darbštūs, atkaklūs, o nuostabiausia tai, kad šios savybės užkrečiamos. Vandeniai tarsi motyvuoja žmonės ir šie tampa ambicingi.

9. Jie į viską žvelgia pozityviai

Dauguma žmonių mato, kad pasaulis kupinas sunkumų, chaoso, tačiau Vandenis – tarsi tyro oro gurkšnis. Šio Zodiako ženklo atstovai į viską žvelgia iš teigiamos pusės. Jie žino, kad lazda turi du galus, todėl kiekvienoje situacijoje stengiasi įžvelgti kažką gero. Dėl savo optimistinio nusiteikimo jie visada jaučiasi laimingi.

10. Jie palaiko savo svajonių siekiančius žmones

Vandeniai aistringi, atkaklūs, jie motyvuoja aplinkinius siekti savo svajonių. Jiems patinka padėti žmonėms rasti savo gyvenimo prasmę. Jei pristigote motyvacijos, visada galite kreiptis į draugą Vandenį pagalbos.

11. Jie nuolat parodo, kaip jus vertina

Šalia Vandenio visada žinosite, koks brangus ar brangi jiems esate. Jums neteks abejoti savo sugebėjimais, verte. Jei abejojate savimi, jaučiatės prislėgti, Vandenis visada jums padės.

12. Jie visada jus palaikys

Jei suklupsite, Vandenis jus sulaikys, padės atsikelti. Šalia jo nesijausite vieniši. Šio ženklo žmonės pasistengs, kad jums netektų vienam susidurti su sunkumais.

13. Jie – svajotojai, kurių reikia šiam pasauliui

Šiuolaikiniame pasaulyje gausu prieštaravimų. Būtent todėl Vandeniai taip šauniai į jį įsilieja. Jie – svajotojai, kurie sugeba atsverti cinizmą ir pesimizmą šiuolaikinėje visuomenėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)