Šiai išskirtinei progai studijinei aplinkai pasirinkti Umiastovskių rūmai gracingai perteikia vakarinių įvaizdžių plastiškumą bei lengvumą. Garsūs šalies modeliai rafinuotai bei moteriškai flirtuoja klasikinių rūmų interjere, kuris itin subtiliai pabrėžia elegantišką stilių bei išskiria siluetų modernumą. Kolekcijos dominantės – kontrastuojantys audiniai, išraiškingi siuvinėjimai bei aplikacijos, sakurų motyvai ir sportinio stiliaus akcentai vakariniuose siluetuose, rašoma pranešime spaudai.

Šiems įvaizdžiams sukurti pasirinkome prabangias medžiagas, kaip šilką, aksomą – tai klasikiniai vakarinių rūbų audiniai, kurie suskamba moderniame siluete. Rankų darbų siuvinėjimai bei aplikacijų kūrimas suteikia kolekcijai spalvingo rafinuotumo bei lengvos žaismės.

Sportinio stiliaus akcentai karaliauja ir kasdieninėje, ir vakarinėje aprangoje – ir tai ne tik šių metų tendencija. Šie stilių mainai jau vyksta kelinti metai – ir tai labai svarbus mados reiškinys. Vakarinėje aprangoje galima pamatyti tokius sportiškus akcentus kaip šilkinės gumos, kniedės, užtrauktukai... netgi vakarinės suknelės jau drąsiai apklijuojamos aplikacijomis, „sloganais“ ir kitais sportinio stiliaus akcentais. Manau, visi pamena 2018 metų tendenciją prie vakarinio moteriško rūbo derinti sportinio stiliaus laikrodžius“, – sakė K. Rimdžius.

Ieva Stasiulevičiūtė ir Kęstas Rimdžius

Manoma, kad visuomet madinga ir prabangiai atrodo juoda spalva, todėl dažna moteris šventiniam vakarui renkasi juodos spalvos kostiumą ar suknelę. Ar, anot kūrėjo, yra geresnių alternatyvų?

„Juoda spalva ne tik klasikos spalva – tai spalva karalienė ir jį visuomet bus dominuojanti – o vakariniuose rūbuose ypač. Bet negaliu sutikti, kad prabangiai galima atrodyti tik su juodos spalvos rūbų ansambliais. Prabanga atsiranda iš daug detalių – tai siluetas, audinys, spalva, aksesuarai ir daug kitų stiliaus niuansų.... Savo vakarinių rūbų įvaizdžiuose mes pristatome net tik juodą, bet ir kitas spalvas – ir jos ryškios, gyvos, kaip lengva rožinė, saulės geltona, sniego balta

Vakarinis rūbas, kaip ir vakaras, gali būti ne tik Gala, bet ir kokteilis, diskoteka ar smagi vakarienė, tad laisvės čia taip pat daug“, – kalbėjo kūrėjas.

Paklaustas, kokius aksesuarus rinktis ir kada jų vengti ruošiantis šventei, K. Rimdžius teigė, jog svarbiausia taisyklė – saiko jausmas: „Aksesuarų nereikia padauginti, rekomenduoju atsižvelgti į bendrą įvaizdį. Kartais stilingi ir subtilūs auskarai gali būti pagrindinis akcentas, o jei suknelė reikalauja grakštaus ir subtilaus vėrinio – puiku!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)