Nepriklausomų žurnalistų „iGo2Dakar“ komanda, sutikta bivake, pakalbino 15-oje vietoje finišavusius V. Žalą ir S. Jurgelėną. Vyrai, paklausti, kas nutiko pirmoje greičio ruožo dalyje, nesikuklino.

„Man pradėjo „suktis“ žarnos. Galvojau, kad bus blogai, tai gerai, kad buvo neutralizacija, – rimtu veidu pasakojo S. Jurgėlėnas, o jam antrino V. Žala: – O mane prispyrė mažas reikalas. Pamiršau nueiti prieš startą. Tai abu labai greitai stojom.“

Galiausiai šiek tiek laiko atėmė ir tai, kad sportininkai vienoje vietoje užstrigo ant kopos viršūnės. V. Žala pasakojo, kad atvažiavęs nė nematė, kaip jam važiuoti, tad „įsmigo“.

„Teko kokias 3-4 minutes pasikamuoti išsikapstant“, – sakė S. Jurgelėnas.

Ekipažas pasakojo, kad didžiąją dalį greičio ruožo šiandien sudarė ištisinės plynės. Be to, S. Jurgelėnas sakė, kad buvo ir akmenynų. Būtent akmenyse ekipažas pavijo Benedikto Vanago ir Filipe Palmeiro ekipažą.

Bijo sulaukti sąskaitos

Kalbėdamasis su DELFI reporteriu Paulium Garkausiu, V. Žala prisipažino, kad jau laukia ralio finišo.

„Pirmą savaitę nemažai energijos išdegino, tai dabar nejaučiu nei tokio adrenalino, kad reikėtų verstis per galvą, nėra noro draskytis“, – kalbėjo lenktynininkas.

Pirmąją ralio savaitę ekipažo „Mini“ nemažai nukentėjo, tad, prisipažino V. Žala, dabar jau jam baisu sulaukti sąskaitos iš „X-raid“ komandos.

„Kiekvieną dieną vis kažką atneša, tai tą, tai aną, kažkur pametėme stogą, kai važiavome be rato, keitė rato tvirtinimą. Tai nelaukiu sąskaitos“, – juokėsi V. Žala.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)