V. Skaisgirė teigė, kad šis gimtadienis sūnui buvo labai svarbus bei itin laukiamas. Gimtadienio rytą berniukas ypač džiaugėsi galimybe žiūrėti filmus, skirtus vyresniems nei septynerių metų vaikams. Atas jau spalio mėnesį nusprendė, kur švęs gimtadienį. Berniukas su mama dalyvavo minėto laisvalaikio ir pramogų centro atidarymo šventėje: vaikui taip patiko batutų parkas „Jump Space", kad iš karto pasakė norėsiantis čia surengti svarbią šventę. Skaisgirių sūnus – judrus, sportą mėgstantis, energingas vaikas, todėl ir gimtadienis turėjo būti kupinas aktyvios veiklos.

„Žinau, kaip sūnus mėgsta batutų parkus, todėl man liko tik pritarti šiam Ato sprendimui. Laisvalaikio ir pramogų centre veiklos subalansuotos visai šeimai: kol vaikas aktyviai leidžia laiką, mamos ir tėčiai gali atsipūsti, atsigerti kavos. Aš pati labai mėgstu šokinėti batutų parke, todėl mielai dūkau su vaikais. Manau, kad vaikui kur kas smagiau, kai su juo pramogas kartu išbando ir tėvai", – įsitikinusi žinoma moteris.

Pašokinėjus batutų parke svečių laukė vaišės, o vėliau – žaidimų automatai, įtraukę tiek vaikus, tiek tėvus. Vaida gimtadienyje atsisakė animatorių – visais organizaciniais klausimais ir vaikų užimtumu pasirūpino pati. Atui gimtadienio staigmena tapo ir išskirtinis krepšinio kamuolio formos tortas. Šia sporto šaka Atą užkrėtė tėtis – berniukas po pamokų lanko krepšinį.

„Gimtadienį atšventėme labai puikiai. Trys valandos tikrai neprailgo, netrūko įvairių pramogų, o vaikai išvyko smagiai nusiteikę. Tiksliau, tėvams reikėjo juos įkalbinėti važiuoti namo", – džiaugėsi V. Skaisgirė.

Į šventę Atas pakvietė daugiau nei dvidešimt draugų. Vaida pasakojo, kas sūnus gavo labai daug dovanų, tačiau ji patarė neišpakuoti visų iš karto: geriau kas dieną pradžiuginti save vis nauja ir taip gimtadieniu džiaugtis visą mėnesį. Skaisgiriai sūnui padovanojo lego robotą – būtent šio žaislo Atas labai norėjo.

„Sūnui palinkėjau gerų mokslų ir sėkmės krepšinyje. Tai – pagrindinis jo tikslas, į kurį jis koncentruojasi. Mane labai žavi, kad septynerių metų vaikas taip disciplinuotai žiūri į šį užsiėmimą. Vis dėlto, kaip parodė praėję metai, svarbiausias dalykas žmogaus gyvenime yra sveikata. Todėl sūnui iš visos širdies linkiu būti sveikam", – kalbėjo V. Skaisgirė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)