Gausios šeimos atostogos egzotiškuose kraštuose prasidėjo iškart po Kalėdų. Šokėjas prisijungė prie Madonnos ir jos vaikų: 25-erių dukters Lourdes, 14-mečio sūnaus Davido Bandos, 13-metės Mercy James bei dvynių Esther ir Stellos.


Atostogų akimirkomis socialiniuose tinkluose dalijasi pati Madonna. Nuotraukose - plaukiojimas jachta, nardymas su rykliais, įvairūs žaidimai paplūdimyje.


Naujuosius atlikėja sutiko paplūdimyje ir pasidalijo vaizdo įrašu. Prie jo Madonna parašė, jog nors turi dvi traumas, už kurias reikia dabar mokėti, ji laiminga, nes svarbiausia jos išmokta gyvenimo pamoka - dėl nieko nesigailėti.

Neseniai šokėjo tėvas TMZ.com patvirtino, kad jo sūnus susitikinėja su Madonna ir jų jausmai tik stiprėja. Atlikėja jau susipažino su mylimojo šeima 2019 metų rugsėjį, o slapta jiedu susitikinėja jau ilgiau nei metus laiko.

Kalbama, jog Madonna ir A. Williamsas susipažino 2015 metais, kai buvo atrinkinėjami šokėjai atlikėjos turui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)