Principinių Rytų konferencijos varžovų mūšyje intriga laikėsi tik vieną kėlinį. Po dviejų šeimininkai jau dominavo 67:43, o trečiajame po D. Sabonio „alley oop'o“ pirmavo net 36 taškais – 87:51.

Ketvirtame kėlinyje po krepšiu nusiėmęs 10 kamuolį ir taip pasiekęs eilinį savo dvigubą dublį (jau 27-ąjį šį sezoną) Domantas sėdo ant atsarginių žaidėjų suolo, nes viskas aikštėje jau buvo aišku.

Iš viso D. Sabonis per 30 minučių surinko 23 taškus (9/13 dvitaškai, 1/3 tritaškis, 2/4 baudos), sugriebė 10 atšokusių kamuolių, atliko 5 rezultatyvius perdavimus ir blokavo 1 varžovo metimą.

Lietuvis, kurio buvo pilna visur, tapo rezultatyviausiu mačo žaidėju.

21 tašką nugalėtojams pelnė T. J. Warrenas, 14 – Mylesas Turneris. Vos 8 min. ant parketo praleido pagrindinis „Pacers“ įžaidėjas Malcolmas Brogdonas (0/5 metimai iš žaidimo), kuris grįžo į rūbinę ir kovos arenoje daugiau nebepasirodė.

„76ers“ gretose, kuriose šį kartą dėl kelio skausmų trūko centro Joelio Embiido, 20 taškų sukaupė Benas Simmonsas (10 atk. kam.), 18 – Joshas Richardsonas.

Įdomu, kad praėjusį sezoną įspūdingą dėjimą per J. Embiidą atlikęs D. Sabonis ir vėl susirado naują auką: antro kėlinio pradžioje po derinio du prieš du jis galingai sugrūdo kamuolį iš viršaus per Norvelą Pellę, kuris net neišsilaikė ant kojų. Po šio epizodo pašėlo ne tik „Bankers Life Fieldhouse“ arena, bet ir TV komentatoriai, pavadinę tai, ką ką tik matė, dešimtmečio dėjimu.

Kitas rungtynes „Pacers“ žais ketvirtadienį vėl namuose su Denverio „Nuggets“ pajėgomis ir Nikola Jokičiumi priešakyje.

Primename, kad jau galite atiduoti savo balsus už D. Sabonį ir kitus rinkimuose į šių metų NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes Čikagoje. Tai lengva padaryti oficialioje NBA svetainėje.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)