Scenoje dėl geriausiojo vardo varžėsi Sauliaus Prūsaičio mokinė Martyna Jezepčikaitė, Marijono Mikutavičiaus komandos narė Milda Martinkėnaitė, Sauliaus Urbonavičiaus-Samo auklėtiniai Titas ir Benas.

Trečiąją vietą muzikiniame projekte užėmė Titas ir Benas. Dėl pagrindinio prizo liko kautis dvi merginos. Galiausiai paaiškėjo, kad pergalę septintajame „X faktoriaus“ sezone švenčia Milda, surinkusi 35 031 balsą. Jos konkurentė surinko 29 192 žiūrovų balsus.

„Noriu padėkoti visiems, kurie tiki muzika ir ją labai myli, nes aš ją irgi labai myliu. Šiandien mes visi kartu nugalėjome“, – sunkiai žodžius rinko nugalėtoja.

„X faktoriuje“ Milda dalyvauja jau antrą kartą. Mergina grįžo į projektą vedina ambicijų įrodyti, kad yra verta čia būti. Tačiau tuo pat metu ją lydėjo ir baimė – ji turėjo pasirodyti geriau nei kad praėjusį sezoną.

Teisėjų kėdėse superfinale įvyko šiek tiek pokyčių. Dėl koncerto projekto tiesioginę transliaciją turėjo praleisti S. Prūsaitis. Jo vietą eteryje užėmė Andrius Mamontovas.

Pirmas raundas

Pirmoji į sceną žengė Martyna. Įspūdinga raudona suknele pasipuošusi alytiškė sulaukė teisėjų liaupsių. „Labai svarbu, kad į sceną atneši emociją“, – sakė Jazzu. „Martyna yra šių metų „X faktoriaus“ atradimas. Linkiu tau geriausios sėkmės ateityje“, – sakė Marijonas. „Esi šio projekto diva“, – gyrė koncertuojantį S. Prūsaitį pakeitęs A. Mamontovas.

Antrieji pasirodė Titas ir Benas. Pusbroliams teisėjai negailėjo pagyrų ir liaupsių, gyrė jų gebėjimą jausti muziką. „Man pagaliau atėjo Kalėdos. Mačiau du baltus angelus“, – sakė A. Mamontovas. „Didžiuojuosi jumis. Esate fantastiškai disciplinuoti žmonės. Todėl ir esate superfinale“, – apie darbą su duetu kalbėjo Samas.

Milda į sceną žengė trečioji. Pasipuošusi tviskančia suknele ir žemę siekiančiais kailiniais Milda pakerėjo teisėjus! „Lenkiu galvą prieš tave. Tu tokia stabili, nė kiek nebijai, sutramdai jaudulį ir ištransliuoji didingą dainą. Fantastiškas pasirodymas“, – sakė Samas. „Esi muzikali, aiškiai supranti, kur randiesi dainoje. Palinkėsiu tau dar daugiau laisvės“, – komentavo Jazzu.

Antras raundas

Antrajame superfinalo etape Martyna pasirodė su „Good Time Boys“ vokalistu Gabrieliumi – teisėjai plojo atsistoję! „Tai buvo Holivudas!“ – sakė Jazzu. „Radote vienas kito vertą žmogų“, – sakė Marijus. „Atominis pasirodymas, esate sutverti vienas kitam. Fantastika“, – liaupses liejo Samas.

Titas ir Benas antrajame raunde pasirodė su Bjelle. Jausminga ir emocinga daina nepaliko abejingų... „Kiekvienam pasirodymui norisi sakyti, kad girdėjau laimėtojų pasirodymą“, – sakė Jazzu. „Noriu pakviesti visą Lietuvą už jus balsuoti. Jūs verti tęsti kovą iki galo“, – savo mokinius gyrė Samas.

Milda Martinkėnaitė

Milda dainavo kartu su Jurijumi Veklenko. Virpanti meilės istorija sulaukė pagyrų! „Labai gražiai Jurijus tave vedė. Ir muzikaliai, ir už rankos“, – sakė Jazzu.

Trečias raundas

Superfinalo eigoje paaiškėjo, kad trečiąją vietą užėmė Titas ir Benas, todėl dėl pirmosios vietos ėmė rungtis Martyna ir Milda.

Trečioji Martynos daina ir vėl paskendo komplimentų jūroje. „Taip gerai šį vakarą dainuoji, kad aš sunkiai renku žodžius“, – sakė Jazzu. „Viską, ką gausi šiame gyvenime, išsikovosi pati“, – apie atkaklų Martynos būdą kalbėjo Samas.

Po Mildos pasirodymo teisėjai plojo atsistoję, o Jazzu šluostėsi ašaras. „Mane kratė visą dainą šiurpas. Tai yra tavo daina. Tokia istorija, tokia fantastika“, – sakė Samas. „Buvo nuostabu, labai tave sveikinu“, – gyrė A. Mamontovas.

Dar prieš didįjį šou finalą dalyviai atviravo, kur išleistų 15 tūkst. eurų, jeigu laimėtų pagrindinį prizą. Apie tai galite skaityti čia.

Superfinalo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (263)