Naujųjų metų belaukiant I. Stumbrienė su tūkstančiais savo sekėjų bei bičiulių socialiniuose tinkluose pasidalijo šventinės fotosesijos akimirkomis.

„Dovanokite vieni kitiems meilę ir šilumą. Lai išsipildo Jūsų troškimai ir svajonės“, – visiems linkėjo žinoma moteris.

Po dar kita nuotrauka Inga pridūrė: „Man Kalėdos – tai šiltas megztinis, vilnonės kojinės ir garuojantis kakavos puodelis. Ar kas gali būti geriau už jaukumą ir namų šilumą šventiniu laikotarpiu?“

Nors šiemet Kalėdų Senelis Ingos šeimai buvo dosnus, verslininkė prisipažino, kad didžiausia dovana jai yra artimieji.

„Tai mano trys brangiausios gyvenimo dovanėlės“, – apie vyrą, sūnų ir dukrą kalbėjo ji.

Žaliaskarė I. ir A. Stumbrų namuose šiemet atrodo išties karališkai – ją puošė visa šeima.

„Kiekvienais metais eglutė natūraliai išeina kitokia. Puošdami ją norėjome sukurti jaukų vaizdą, prie židinio, su kojinėmis, su žvakėmis, su senoviniu laikrodžiu – taip norėjome pateikti savo idėją“, – DELFI kiek anksčiau pasakojo verslininkė.

„Eglutės ieškojome visi kartu. Turėjome tokią idėją, kad ją išsirinksime ir išsikasime iš medelyno, kad vėliau būtų galima ją pasodinti kieme. Bet sakoma, kad tokiu metu didelę eglutę persodinti būtų gana sunku, todėl parsivežėme kelias mažytes eglutes, o didžiąją teko pirkti jau nukirstą“, – pridūrė ji.

Išsirinktas kalėdinis medis – įspūdingo aukščio. Stumbrų namus puošianti eglė siekė net tris metrus.

„Teko ją trumpinti. Trumpinome ir viršūnę, ir jos kotą – viskas tam, kad ji tilptų į mūsų namus. Ji buvo trijų metrų, o dabar liko 2,7 metro“, – sakė Inga.

Gyva eglutė verslininkės namuose puošta raudonais kaspinais ir aukso spalvos dekoracijomis.

„Norime vaikams suteikti nuotaiką, todėl ir eglė turi būti tokia, kad namuose jos nepastebėti būtų neįmanoma“, – su šypsena kalbėjo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (389)