Prie sudėtingos situacijos prisidėjo ir eismo įvykių gausa. Remiantis Vilniaus Eismo valdymo centro duomenimis, prieš 18 valandą Vilniuje buvo užfiksuota net 20 eismo įvykių.

Absoliuti dauguma jų – techniniai. Kitaip tariant, eismo įvykių atveju žmonės nenukentėjo, linko tik automobilių šonai, lūžo buferiai.

Daugiausiai eismo įvykių miesto centrinėje dalyje, taip pat arčiau centro esančiuose mikrorajonuose.

Besiruošiantiems į namus patariama aplenkti pagrindines miesto arterijas, vedančias didžiųjų prekybos centrų link.

Jei, visgi, pagrindinių gatvių išvengti nepavyks, rekomenduojama pasilikti papildomą valandą. Būtent tiek, skundžiasi vilniečiai, tenka praleisti spūstyse, visiškai sustabdžiusiose eismą Vilniuje.

Kur nevažiuoti

Sunkiausiai įveikiamos gatvės, esančios aplink didžiuosius prekybos centrus. Eismas dėl avarijos ir automobilių gausos nejuda T. Narbuto gatvėje.

Kebli situacija ir Konstitucijos prospekte, taip pat ir Geležinio Vilko gatvėje.

Užsikimšusios yra Goštauto, Upės, Tuskulėnų gatvės, sulėtėjęs eismas ir Šeimyniškių gatvėje. Žemaitės, Naugarduko gatvėse, Savanorių prospekte esantys vairuotojai taip pat praneša apie labai lėtą eismą.

Kantrybės prireiks ir tiems, kuriems reikia į Antakalnio gatvę, ilgam įstrigo ir važiuojantys Olandų gatve.

Ilga spūstis laukia ir tų, kurie Vakariniu aplinkkeliu važiuos Liepkalnio link.

Dėl avarijų apsunkintas eismas ir Laisvės prospekte, prekybos centro „Mada“ link, taip pat ir Viršuliškių gatvėje. Čia trukdžių kilo dėl eismo įvykio.

Dešimtys avarijų

Apie išaugusį avarijų skaičių kalba ir Kelių policija. Štai antradienį visoje Lietuvoje užfiksuota net 76 eismo įvykiai. Pasak policijos pareigūnų, sudėtingiausia situacija laukia kitą savaitę, kai prasidės kelionės į gimtas vietas prieš pat Kūčias ir Kalėdas.

Trečiadienio vakarą internautai feisbuko grupėje „Reidas Vilniuje“ dalijosi nuostaba, kad eismo įvykių – gausu kaip niekada. Apie 18 valandą eismą tridė eismo įvykis leidžiantis nuo Tauro kalno, taip pat – kelių automobilių avarija T. Narbuto gatvėje.

Apie sugedusį automobilį pranešta ir ant viaduko, esančio prie Spaudos rūmų. Apie trijų automobilių avariją pranešama ir važiuojant Gerosios Vilties žiedinės sankryžos link, netoli kino teatro „Forum Cinemas Vingis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)