"Aš tikrai patenkintas tokiomis naujienomis, - Ispanijos žiniasklaidai teigė J.R.L. Caro. - Žinau, kokia atsakomybė man teko, ir aš kupinas entuziazmo. Madrido "Real" yra didis klubas, kuriame yra keli puikūs žaidėjai, norintys padėti man sustiprinti komandą."

Iki tol rezervinės "Real" komandos treneriu dirbęs J.R.L. Caro pagrindiniu Karališkojo klubo treneriu tapo dar šį mėnesį, kuomet buvo atleistas brazilas Wanderley Luxemburgo.

42-ių metų J.R.L.Caro Karališkajame klube dirba jau ketverius metus ir sulaukė daug pagyrimų po to, kai su rezervine "Real" komanda iškovojo kelialapį į antrą pagal pajėgumą Ispanijos lygą.

Lopezas Caro, tapęs šeštuoju "Real" treneriu nuo 2003 birželio, jau vadovavo Karališkajam klubui trejose rungtynėse ir 1:2 pralaimėjo Pirėjo "Olympiakos" UEFA Čempionų Lygoje, vėliau Ispanijos pirmenybėse 2:0 įveikė "Malaga", o sekmadienį sužaidė 1:1 su Pamplonos "Osasuna".

Pastaruoju metu buvo kalbama, kad prie "Real" vairo gali stoti "Liverpool" strategas Rafaelis Benitezas, Londono "Chelsea" vadovaujantis Jose Mourinho, Londono "Arsenal" (visi Anglija) vyriausiasis treneris Arsene`as Wengeras bei Fabio Capello, treniruojantis Turino "Juventus" (Italija).

Vis tik vis trys Anglijos klubų treneriai pareiškė, jog nenorėtų vadovauti Karališkajam klubui, o F.Capello teigė prie "Real" vairo stosiantis nebent po sezono.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją