„Dievas mums siunčia gyvenime išbandymų, tik mano adresu, manau, Valdovas jų turi neribotai. Susirgo mano sūnelis. Tai ne peršalimas ar virusiukas. Maža širdutė pavargo... Prašau visus tikinčius savo draugus, kas galite, pasimelskite už mano Sūnelį. Ačiū labai“, – savo socialiniame tinkle skelbė Rima.

DELFI susisiekus su daugiavaike mama, ši neslėpė susijaudinimo ir paaiškino detaliau, kas nutiko.

„Aleksandrui ir anksčiau buvo problemų su širdele. Jis turi širdies ydą, o dabar stresas, tėčio netektis jį paveikė dar labiau. Netikėtai sulaukiau skambučio iš mokyklos pavaduotojo, kad vaikas, eidamas prie lentos, neteko sąmonės. Surakino kūnelį, panašu į epilepsijos priepuolį. Atbėgau į mokyklą, nuvežėme jį į kliniką, kardiograma buvo siaubinga. Šiuo metu laukiame specialistų atsakymo, gali būti, kad prireiks operacijos“, – jautriai pasakojo pašnekovė.

Nors V. Antonovo našlė apie tai kalba viešai, ji neprašo visuomenės pagalbos. Vienintelis dalykas, kurį galėtų padaryti kiekvienas, pasak jos, yra nuoširdi malda.

„Per laidotuves nieko nereikėjo ir dabar nereikia“, – tikino ji.

Rima sako labai nustebusi, kad priimamajame jos klausinėjo apie asmeninį gyvenimą, o ne informavo apie vaiko būklę.

„Priimamajame senyvų metų gydytoja pradėjo klausinėti, ar aš jau turiu draugą, iš ko gyvensiu, kodėl mano toks geras mobilusis telefonas. Buvo žiauru tai girdėti iš profesionalaus mediko lūpų. Aš buvau pakraupusi“, – sakė moteris.

„Man dabar nėra lengvas laikotarpis“, – DELFI prisipažino V. Antonovienė.

DELFI primena, kad neseniai daugiavaikė mama palaidojo savo vyrą ir vaikų tėvą V. Antonovą, kuris mirė eidamas 81-uosius gyvenimo metus.

Rima jaučiasi dėkinga visiems, kurie ją ir jos šeimą palaikė per laidotuves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)