Karališkųjų kelionių direktorius

Būtent todėl karališkųjų rūmų strategai nusprendė pasamdyti žmogų, kuris planuotų karalienės Elžbietos II-osios ir kitų karališkosios šeimos narių keliones, atsižvelgdamas į finansinius ir ekologinius veiksnius. Laimingasis (-oji), kuris (-i) užims karališkųjų kelionių direktoriaus pareigas, gaus 110 tūkst. dolerių (apytikriai 100 tūkst. 640 EUR) per metus, dirbdamas (-a) 37,5 val. per savaitę.

Būsimam (-ai) darbuotojui (-ai) keliami aukšti reikalavimai – karališkoji šeima ieško žmogaus, turinčio daug patirties kelionių ir logistikos srityje, jau nekalbant apie finansų valdymą. Be to, reikia turėti patirties saugumo, ypač aviacinio, srityje, taip pat pasižymėti lyderystės, komunikacijos ir derybų įgūdžiais.

Karališkosios šeimos kelionės

Prieštaringi reikalavimai

Ir nors pareigų aprašyme pabrėžiama, kad Bakingamo rūmuose vyrauja aukštos vertybės, laimingasis (-oji) kandidatas (-ė) turėtų būti pasiruošęs (-usi) prireikus gesinti gaisrus. Oficialioje „Royal Household“ svetainėje paskelbtame pareigų aprašyme nurodoma, kad būsimasis (-oji) kandidatas (-ė) turi būti pasiruošęs (-usi) laviruoti tarp vienas kitam prieštaraujančių reikalavimų, atlaikyti galimą spaudimą, ir sugebėti profesionaliai išlaikyti darbinius santykius.

Karališkosios šeimos kelionės

Darbas apims viską, kas susiję su karališkosios šeimos narių kelionėmis, pavyzdžiui, karalienės skraidymą asmeniniu sraigtasparniu, taip pat karališkosios šeimos narių keliavimą traukiniu. Bakingamo rūmai pabrėžia, kad kiekviena kelionė turi būti organizuojama atsižvelgiant į saugumo, biudžeto ir aplinkosaugos reikalavimus.

Šis darbo skelbimas pasirodė po to, kai karališkoji šeima sulaukė griežtos kritikos dėl savo kelionių išlaidų – vien skrydžiams išleidžiama kone 260 mln. dolerių (apytikriai 237 mln. EUR).

Princas Harry ir Meghan Markle, kurie save laiko itin sąmoningais taupymo ir aplinkosaugos srityje, buvo viešai išpeikti už 4 skrydžius privačiais lėktuvais per 11 dienų.

Kreiptis dėl šio darbo galima iki gruodžio 20 d.

Karališkosios šeimos kelionės
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)