Lapkričio viduryje 41-erių metų slovėnas Lvairavo savo nedidelį „Opel Corsa“. Lietingą dieną vyras važiavo Liublianos aplinkkelyje esančiu viaduku, kai dėl ant kelio buvusio vandens jam nepavyko suvaldyti automobilio ir šis ėmė slysti.

Nevaldomu tapęs „Opel Corsa“ kliudė cisterną tempiantį vilkiką, kurį slovėnas jau buvo beveik aplenkęs.

Vilkiką vairavo 53-ejų metų vengras. Po susidūrimo sunkiasvoris automobilis tapo nevaldomu ir trenkėsi į apsauginius atitvarus. Deja, šie buvo pernelyg silpni ir sunkų krovinį vežančios transporto priemonės nesulaikė.

Vilkikas su visa cisterna nugarmėjo žemyn nuo viaduko. Teigiama, kad automobilis krito iš 20 metrų aukščio.

Informuojama, kad vilkiko vairuotojas po avarijos neišgyveno. „Opel Corsa“ vairavęs slovėnas atsipirko be jokių sužalojimų.

Tyrėjai aiškina, kad dėl eismo įvykio reikėtų kaltinti pernelyg didelį greitį, kuriuo važiavo „Opel“ vairuotojas, neatsižvelgęs į eismo sąlygas. Eismo įvykis tiriamas, sakoma, kad avariją dėl neatsargaus elgesio sukėlusiam slovėnui gali grėsti nelaisvė iki 8-erių metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)