Jiems ji yra moteris-prieglauda. Toji, kuri visada priglaus, suteiks stogą virš galvos, pamaitins, miegoti paguldys, palaikys – ir ne vien žodžiais, gali paremti ir materialiai. Puikumėlis! Visų pirma vyrui, savaime aišku.

Tačiau bėda ta, kad tokia moteris laikui bėgant baisiai pavargsta, jos energijos atsargos išsenka, o energijos mainų su vyru nėra.

Dėl to ji dažniausiai vis duoda, duoda, duoda ir absoliučiai nieko negauna mainais, kas anksčiau ar vėliau galutinai išsekina. Juk tokios moterys-prieglaudos visiškai nemoka tausoti savęs ir savo vertingos energijos. Jos pasirengusios dalintis su visais, kam tos energijos reikia. Tik atsimokėti tuo pačiu geradarei anaiptol ne kiekvienam noras kyla.

Visada atsiras tokių, kurie tiesiog naudosis jos gerumu ir jautrumu savanaudiškais tikslais ir savais interesais. Ir išeis, palikę jai sudaužytą širdį, nepasiteisinusius lūkesčius ir viltis. Ir kai ji visa tai mato ir supranta, tokia situacija dar labiau sužeidžia jau ir taip iškankintą širdį.

Taip, būti moterimi-prieglauda – anaiptol ne taip paprasta ir romantiška, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Dėl to pasistenkite išmokti tausoti ir vertinti save. Neleiskite, kad kiekvienas sutiktas šluostytųsi į jus savo kojas. Netapkite vyrui tiesiog patogia laikina prieplauka audringame gyvenimo vandenyne, kur jis gali šiek tiek atsipūsti ir perlaukti eilinį uraganą.

Nes kai jo horizonte vėl pasirodys saulė, jis ir galvoti apie jus pamirš. Dėl to gerbkite, tausokite ir mylėkite save. Visada. Ir atminkite – jūs save turite tik vieną tokią ir jūsų gera, jautri širdis nenusipelnė nuolatinio skausmo, nenusipelnė būti sudaužoma į smulkiausias šukes, o paskui vėl per didelius vargus klijuojama iš naujo. Jūs kaip niekas kitas esate verta tikrosios pagarbos ir meilės.

Dėl to duokite tos pagarbos ir meilės pirmiausiai sau pačiai. Užsipildykite meile iki kraštų. Ir tik tada galiausiai sutiksite tą, kuris pagaliau įvertins jūsų širdies gylį ir platumą. Kuris įvertins ir pamils jus lygiai taip pat besąlygiškai ir nesavanaudiškai bei nuoširdžiai, kaip moka mylėti tik tie žmonės, kurie turi išties didelę ir gerą širdį.

Atminkite tai ir visada tausokite bei vertinkite save.

Sėkmės!