Susirinkusių svečių laukė įspūdingi Džordanos Butkutės, Vaido Baumilos ir Justės, Justino Jaručio, G&G Sindikato, Monikos Marijos, Kristinos Radžiukynaitės , legendinio Vaigauskų dueto ir kitų muzikos žvaigždžių pasirodymai, kuriuos jie sukūrė „Siemens“ arenos scenoje pastatytame išmaniajame name.

Šiemet apdovanojimų vedėjais tapo visiškai naujas duetas - Indrė Kavaliauskaitė ir Rolandas Mackevičius, kurie šou metu žiūrovams pateikė ne vieną staigmeną. Humoristinio stand up‘o metu, Rolandas scenoje kaip reikiant „pačirškino“ šou pasaulio žvaigždes.

„Žinau, kad netrukus G&G Sindikatas bus šioje scenoje. Patinka man šita grupė, jie kaip mano mamos telefono skambėjimo tonas – 20 metų ta pati melodija. Vyrai, jūs taip ilgai esat scenoje, kad tie prieš dvidešimt metų pirkti apsmukę džinsai, dabar jums yra gero dydžio. O dar šiandieną scenoje turėsim ir Naglį Bierancą, kuris teiks ir vieną iš nominacijų. Naglis realiai yra vienintelis šitoje arenoje, kuris į elektrinį dantų šepetuką žiūri, kaip į multifunkcinį prietaisą...“,- scenoje apie žvaigždes ir technologijas juokavo Rolandas Mackevičius.

Tačiau naujasis vedėjų tandemas scenoje pateikė ir kitų siurprizų – geriausio telefono nominaciją teikęs Karolinos Meschino ir Remigijaus Daškevičiaus duetas scenoje turėjo pademonstruoti, kaip su keisčiausiais daiktais padaryti tūkstančių „like“ vertą „instagramo“ nuotrauką. Atlikėjos Monique ir Monika Marija turėjo sugrįžti į senuosius laikus ir susirungti, kuriai greičiau telefono knygoje pavyks atrasti reikalingo asmens numerį ir jam paskambinti senoviniu laidiniu telefonu su sukamu ratuku. Tuo tarpu metų virtuvės technikos nominaciją teikę Naglis Bierancas ir Monika Čereškaitė tarpusavyje rungėsi iš dalių surinkinėdami virtuvės kombainą bei tuo pat metu bandydami atsakyti, ar vedėjų vardinami ne lietuviški žodžiai yra apibūdinantys maistą, ar ne. Netikėtas užduotis vedėjai pateikė ir kitoms, nominacijas teikusioms žvaigždėms: Justinui Jaručiui, Dariui Radzevičiui bei Andriui Užkalniui.

Išskirtiniais svečiais tapo ir legendinis Vaigauskų duetas, viso renginio metu demonstravęs ypatingą pasiruošimą apdovanojimams ir publiką stebinęs išmaniaisiais atsineštais daiktais. Vakaro metu, savo kelią iš publikos į sceną prasiskynęs duetas, renginio pabaigoje surengė netikėtą ir spalvingą savo šou su Rokados šokėjomis.

„Tech Top 2019” metu buvo paskelbti ir apdovanoti aštuonių didžiųjų nominacijų nugalėtojai. Tuo tarpu dar valanda iki pagrindinio renginio, arenos užkulisiuose, žinomas technologijų apžvalgininkas Šarūnas Tamulis vedė tiesioginius internetinius apdovanojimus, kuriuose paskelbė geriausiomis išrinktas technikos prekes net 26 kitose kategorijose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)