Prancūzijos provincijos stiliaus rūmuose yra nemažai prabangos ženklų ir neįprastų sprendimų. Pavyzdžiui, svetainės erdvė išsiskiria puošniomis graikiško riešuto spalvos grindimis, įspūdingu akmeniniu židiniu, žavingomis lubų sijomis ir prašmatniu šviestuvu. Svetainės erdvė pereina į virtuvę, kuri pasižymi žaviomis medinėmis spintelėmis, didžiule vadinamąja virtuvės sala ir moderniais prietaisais.

Bet tuo namo privalumai nesibaigia. Jame taip pat yra puiki biblioteka su gausybe lentynų ir židiniu. Tad filmų žvaigždė tikrai turės kur peržiūrėti scenarijus ar atsakyti į elektroninius laiškus.

Be to, name yra keletas vonios kambarių, o viename iš jų, kas labai neįprasta, įrengtas židinys bei didžiulis kubilas. Vis dar neatrodo, kad namas iš tiesų yra įspūdingas? Dar vienas faktas: jame yra puikus vyno rūsys.

Tačiau didžiausią atgaivą žada lauko erdvė. Namas įsikūręs beveik 19 hektarų ploto sklype, kuris yra nuostabi oazė. Čia yra ne tik baseinas ir prie jo įrengtas namelis, bet ir jodinėjimo aikštelė. Visai jojimo įrangai skirtas atskiras pastatas su arklidėmis.

Sklype taip pat yra istorinis kaimo namas ir puikūs sodai, baseinai.

O kiek D. Johnsonui šis pirkinys atsiėjo? Pasak šaltinių, jis parduotas už 9,49 milijono dolerių (maždaug 8,51 milijono eurų).

Kaip atrodo naujieni superžvaigždės namai, galite pasidairyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)