Visai lygai skaudus epizodas nutiko trečio kėlinio pradžioje, kai „Warriors“ lyderis prasiveržė pro Kelly Oubrę, o varžovo pražangą puolime imitavęs A. Baynesas krito nugara ant parketo ir užvirto ant kairosios S. Curry rankos.

Snaiperis iškart susiėmė už skaudamos vietos ir nebegalėjo tęsti rungtynių, o jo išprovokuotus baudų metimus atliko jau Willie Cauley-Steinas.

Tuo metu, kai S. Curry patyrė traumą, šeimininkai nuo Finikso „Suns“ atsiliko net 54:83. Rungtynių galutinis rezultatas – 110:121 (14:43, 32:29, 21:23, 43:26).

Svečius į pergalę vedė 31 tašką sumetęs Devonas Bookeris (6/10 tritaškiai) ir viską daręs A. Baynesas, kurio sąskaitoje – 24 taškai, 13 sugriebtų kamuolių ir 7 rezultatyvūs perdavimai.

Kiek ilgai nežais Stephenas, kol kas neaišku, bet vis labiau panašiau į tai, kad šį sezoną „Warriors“, kuriems dėl sunkios traumos nepadeda ir Klay'us Thompsonas, jau gali laidoti.

S. Curry per 21 min. spėjo surinkti 9 taškus (1/7 tritaškis), atkovoti 5 kamuolius, atlikti 6 perdavimus ir blokuoti 2 varžovų metimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)