Prakalbus apie norą dalyvauti grožio konkursuose, Paulita prisiminė, jog į šį konkursą ją pastūmėjo visa šeimai, draugai, mylimas vaikinas ir kolegos. „Tokie konkursai vyksta ne dažnai, todėl dalyvauti gali tekti vieną kartą gyvenime. Nusprendžiau, kad kada gi jei ne dabar. Su tokiu palaikymu, kokį turiu aš, kiekvienas galėtų kalnus nuversti“, – sakė ji.

Iš Raseinių kilusi 21-erių mergina sako, kad greičiausiai pergalę jai padėjo pelnyti keli faktoriai. „Na, pačiai padėjo, žinoma, puikūs genai. Kadangi šis kontekstas yra ne vien apie išorinį grožį, tikriausiai padėjo ir tai, ką turiu viduje. „Ką spinduliuojame iš vidaus, tą turime ir išorėje“, – prasitaria ji.

Nuo mažens P. Baltrušaitytė svajojo savo ateitį susieti su medicina, todėl šiems norams nepasikeitus, mergina pasirinko slaugos studijas. „Nors ir Lietuvoje požiūris į medikų darbą dar nėra iki galo adekvatus, ši sritis išlieka altruistine, kurioje negalėtumėme dirbti be pašaukimo“- įsitikinusi ji.

Slaugytojos kelią pasirinkusi mergina sako, kad nors yra aplankiusi nemažai šalių ir atostogavusi Kuboje, Ameriką aplankys pirmą kartą.

„Dėl konkurso ir pasiruošimo jaudinuosi, nes tai yra didelė atsakomybė. Kaip vienas iš konkurso organizatorių ir minėjo, jog išvažiavusi ten nebebūsiu Paulita. Į mane žiūrės kaip į Lietuvos reprezentacinį įvaizdį, todėl labai svarbu ne tik gerai atrodyti, bet ir elgtis, kalbėti etiškai“, – samprotavo ji.

DELFI primena, kad praėjusiais metais vykusiame konkurse pergalę pelnė filipinietė Catriona Gray . 2018-ųjų „Mis Visata" konkurso finale Bankoke dalyvavo net 93 merginos iš skirtingų šalių.

67-ojo „Mis Visata" konkurso tema buvo „Įgalintos moterys". Žiuri sudarė septynios moterys, tarp kurių buvo anksčiau laimėjusių šį konkursą gražuolių, verslininkių ir viena mados dizainerė.

Dalyvės beveik mėnesį praleido Tailande, varžydamosi pirminiuose etapuose, per kuriuos jos demonstravo puošnius nacionalinius kostiumus, lankėsi daug turistų pritraukiančiose vietose ir netgi susitiko su šalies premjeru.

Jau šių metų pabaigoje toks iššūkis laukia ir Lietuvos atstovės P. Baltrušaitytės, kuri šiuo metu įnirtingai ruošiasi konkursui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)