Klubo operaciją gegužę iškentęs lietuvis į rikiuotę tikėjosi grįžti lapkričio viduryje, bet „Skelleftea“ ekipoje susiklosčiusi situacija suteikė mūsų šalies atstovui progą paankstinti savo sugrįžimą – traumą patyrus kitam komandos vartininkui Gustafui Lindvallui, mūsų šalies atstovas į kovas sugrįžta jau šį savaitgalį.

Pirmąsias savo sezono rungtynes M. Armalis sužaidė aukščiausioje Švedijos jaunimo lygoje (SuperElit). „Skelleftea“ pasinaudojo galimybe suteikti mūsų šalies atstovui žaidybinės praktikos, įleisdama jį į aikštę penktadienio rungtynėse su „Djurgardens“ jaunimu.

Sugrįžimas prieš gerokai jaunesnius varžovus Lietuvos rinktinės nariui buvo sėkmingas – jis atrėmė 35 iš 36 varžovų metimų. Tiesa, pergalės jam iškovoti nepavyko, o po paskutinės minutės įvarčio į tuščius vartus „Skelleftea“ jaunimas patyrė nesėkmę 0:2.

Jau šiandien M. Armalis sugrįžta ir į Švedijos aukščiausiąją lygą (SHL) – klubo atstovai patvirtino, jog 27-erių metų vartininkas bus registruojamas šios dienos mače su „Frolunda“ komanda.

Tiesa, vis dar neaišku ar lietuvis jau šiandien užims vietą vartuose, ar bus kito „Skelleftea“ vartininko Oskaro Ostlundo dubleriu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją