Komikas M. Stonkus trečiadienio vakarą savo socialiniame tinkle pasidalino nuotaikingomis susirašinėjimo iškarpomis su Alytaus miesto meru Nerijumi Cesiuliu. Pasirodo, kad net ir sunkią minutę politikas nepraranda optimizmo.

„Vakar su komanda pasitarėme ir nusprendėme, kad ir mes norime kažkaip prisidėti prie Alytaus gaisro gesintojų reabilitacijos. Čia mano susirašinėjimas su Alytaus meru Nerijumi Cesiuliu, kuris, pasirodo, dar galėtų būti ir neblogas komikas“, – pareiškė M. Stonkus ir pasidalijo judviejų susirašinėjimu.

„Sveikas, Mantai, žinai, dalyvauju viename spektaklyje, kuris iš gaisro gesinimo tuoj virs politiniu spektakliu. Per šiuos gesinimo darbus nepažiūrėjau, kada bus tavo spektaklis, bet jei kvieti, turėčiau sudalyvauti, jei spėsim iki to laiko užgesinti gaisrą“, – rašė N. Cesiulis.

Į šią Alytaus mero žinutę M. Stonkus sureagavo su kvietimu į vieną iš naujausių savo spektaklių: „Tikrai matome, kaip sunkiai dirbate, nors su Alytumi neturime nieko bendro, bet jūsų pastangos aptarinėjamos ir sostinėje. Mūsų spektaklis pirmadienį, todėl tikrai kviečiame jus ateiti atsipalaiduoti. Taip pat su visa komanda norime pakviesti ir visus dirbusius gaisrininkus nemokamai pažiūrėti mūsų komediją, nes mes manome, kad komedija turi vykti scenoje, o ne gesinant gaisrą. Tikrai rasime 100 vietų vyrams. Lauksime žinių, ar būtų norinčių ir kaip juos visus informuoti. Sėkmės darbuose!“.

Tokią žinutę iš žinomo komiko gavęs N. Cesiulis nė kiek nenusileido savo humoro jausmu.

„Labas, gerai, ryt pasikalbėsiu su vyrais. Dėkui, kad palaikote iš Vilniaus“, – atrašė jis.

„Kadangi jūs palaikote mus ir kadangi artėja padangų keitimo sezonas, kviečiu prieš spektaklį užsukti į gaisravietę – gal dar bus likusių nesudegusių padangų, tai keturias reikiamo dydžio leisiu išsirinkti“, – pridūrė Alytaus meras.

Toks dviejų žinomų vyrų susirašinėjimas puikiai nuteikė ir internautus, kurie negailėjo liaupsių abiem pusėm. Linksmas įrašas vos per valandą sulaukė daugiau nei 1 tūkst. reakcijų.

DELFI primena, kad gaisras, kurio plotas siekia apie 3 tūkst. kvadratinių metrų, padangų perdirbimo įmonėje kilo praėjusio trečiadienio naktį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)