Rugsėjo 29-ąją Utenoje SHARP LFF taurės finalo rungtynėse susitiko Marijampolės „Sūduva“ ir Gargždų „Banga“. Pergalę rezultatu 4:0 šventė A lygos čempionė „Sūduva“.

Šiai akistatai buvo patikėta vadovauti trims arbitrams iš Vakarų Lietuvos: aikštėje dirbo Robertas Šmitas iš Šilutės, jo padėjėjais ant šoninių linijų – klaipėdietis Vladimiras Gerasimovas ir šilutiškis Vaidas Petkus. Už aikštės ribų jiems talkino rezervinis teisėjas – Darius Petraška iš Ukmergės.

Pirmą kartą per daugiau nei 60 metų skaičiuojančio turnyro istoriją finalo rungtynėse teisėjų darbą sekė atskiros filmavimo kameros, o tarpusavio pokalbiai radijo ryšiu užfiksuoti garso įraše.

Specialiame vaizdo reportaže atskleistas teisėjų pasiruošimas prieš rungtynes, diskusijos ir pastabos futbolininkams, skirtų nuobaudų, ginčijamų epizodų vertinimas ir kitos detalės, kurios paprastai nežinomos ar nepastebimos paprastam žiūrovui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)