Jie tai darė gražiai krintančių audinių, paprastų formų ir begalinių baltos spalvos atspalvių pagalba. Ralph Lauren pademonstravo beveik išskirtinai baltą kolekciją, o Calvin Klein ir Helmut Lang pasinaudojo baltais elementais mėgindami sušvelninti savo kolekcijų bruožus. Ar tai būtų puikaus pasiuvimo klasikiniai švarkeliai, sportinė apranga ar moteriškos suknelės, dizaineriai siūlo išsiveržti iš blyškių spalvų šešėlio.

Juoda spalva visuomet yra madinga ir populiari, tačiau ir labai nuspėjama! Šį sezoną išmėginkite ką nors iš dramblio kaulo ir rudos spalvų paletės – pavyzdžiui, chaki spalvos safari stiliaus švarkelį su šiugždančio balto audinio palaidine ir ypatingo kirpimo kelnėmis, arba ant džinsų apsirenkite žavią baltą vašeliu nertą suknelę.

Jeigu norite sukurti monochromatišką išvaizdą, sumaišykite tarpusavyje baltus tonus – kreidos, dramblio kaulo, kreminį atspalvius – ir persimeskite per petį madingą metaliko blizgesio rankinę arba užsijuoskite diržą. Priešingu atveju prekybos centre jums gali tekti pasimatuoti savo kraujo spaudimą.

Nesileiskite pagaunama tamsoje: pažiūrėkite, kaip dizaineriai pateikia perlinius tonus, nukloja podiumą balta spalva ir atgaivinkite savo pavasario sezono garderobą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją