Primename, kad šį pirmadienį teismas nusprendė sūnaus gyvenamąją vietą priskirti jo motinai M. Kvietkutei. Šį nuosprendį skyrybų byloje Andrius ir Monika išgirdo už teismo ribų, todėl akis į akį jiedu nesusitiko.

„Mane labai nustebino toks teismo sprendimas. Kam trijų metų vaikui gali reikėti net 1000 eurų? Mano oficialios pajamos yra 960 eurų. Iš kur tokia informacija paimta, kad 10 000 eurų? Aš nesuvokiu, kaip tokį sprendimą galima priimti? Juk viskas oficialiai yra surašyta pajamų deklaracijoje.

Man nėra aiškus pats principas, kaip teisme galima nesivadovauti oficialiais dokumentais? Tikrai nepaliksiu to likimo valiai, nes tai yra gryna nesąmonė. Teismo sprendimas dar neįsigaliojo, todėl reikės kiek palaukti, kada būsime visiškai išskirti. Žinoma, niekas nepasikeis, bet noriu, kad viskas būtų tvarkingai“, – piktinosi žinomas vyras.

Monika Šedžiuvienė

Pasiteiravus, kaip vertina kalbas, jog yra neištikimas su juo siejamai studentei Erdvilei Pilvinytei, žinomas vyras į tai pažiūrėjo su šypsena ir atkirto, jog tai neturi jokios prasmės.

„Tai yra bobučių kalbos, ar mane kas nors seka? Jokių santykių vis dar nepripažįstu. Kaip bus vėliau, dar pagalvosiu. Dar nėra iki galo aišku, kaip keisis mano gyvenimas po to, kai įsigalios teismo nuosprendis dėl skyrybų. Man gyvenime nereikia neatsakingo ir nesubrendusio žmogaus. Tai aš žinau aiškiai“, – atsakė pašnekovas.

Jis taip pat piktinosi, jog po įvykusių skyrybų pasklido įvairios jį smerkiančios kalbos. Kaip teigia verslininkas, kalbėti apie jo neteisumą gali toli gražu ne visi, kurie tai daro dabar jam už nugaros.

Tiesa, verslininkas pripažįsta, jog ir pats ne visada buvo teisus, o jei galėtų atsukti laiką atgal, jis susitaikytų su dabar jau buvusia žmona ir neleistų santuokai visiškai iširti.

Andrius Šedžius

„Daug veidmainiškų dalykų pastebiu Monikoje ir jos aplinkoje. Tai, kas vyksta skyrybų pabaigoje ir paskelbus teismo sprendimą, kartais tikrai primena absurdą.

Jei labai atvirai, gailiuosi tik vieno, kad laiku nesusitaikiau su Monika. Tikrai gailiuosi, kad neužmerkiau akių prieš visas tas jos peripetijas dėl vaiko. Man labiausiai gaila tik mažylio. Tik dėl vaikų norėčiau gyvenime dar stengtis ir viską daryti. Jie man yra svarbiausi. Ir su buvusia žmona būčiau susitaikęs vien dėl mudviejų sūnaus. Tik tam, kad jis turėtų ir tėtį, ir mamą.

Kai tėvai labai jauni, galbūt ir nereikėtų gyventi vien dėl vaikų, bet kai tėčiui jau daugiau nei 40 metų... Verta ir pasistengti. Žinoma, mama jauna, bet ji viską ir inicijavo. Dabar turi tą naują draugą, bet paminėsite visi mano žodį. Tie santykiai netruks ilgai“, – kalbėjo A. Šedžius.

Andrius Šedžius

DELFI primena, kad M. ir A. Šedžių skyrybų procesas vyko už uždarų durų, todėl nėra aišku, kokie tikslūs klausimai skirtingų posėdžių metu buvo nagrinėjami.

Pora skirtingais keliais pasuko po beveik dešimtmečio buvimo kartu. 16 metų jaunesnė M. Šedžiuvienė ir A. Šedžius susituokė 2013 m. vasario 23-iąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (324)