Ernesto Valverde auklėtiniai svečiuose 0:2 nusileido „Granada“ futbolininkams, kurie tapo naujaisiais „La Liga“ lyderiais.

Sužaidus vos 65 sekundes šeimininkus į priekį išvedė Ramonas Azeezas, o 66-ąją minutę rezultatą padvigubino 11 m. baudinį realizavęs Alvaro Vadillo.

Įspūdingai sezoną pradėjusi „Granada“ per 5 turus surinko 12 taškų ir pakilo į pirmąją vietą. „Barcelona“ su 7 taškais lygoje žengia septinta.

„Granada“ praėjusį sezoną dar varžėsi antrajame Ispanijos futbolo divizione.

Taškus šeštadienį prarado ir trečioje vietoje žengiantis Madrido „Atletico“ klubas, kuris namie 0:0 sužaidė su Vigo „Celta“.

Kitose rungtynėse „Levante“ 0:0 išsiskyrė su „Eibar“, o „Villarreal“ 2:0 įveikė „Valladolid“.

Tuo metu Italijos futbolo pirmenybėse įvyko didelio ažiotažo sulaukiantis Milano superklubų derbis, kuriame šįkart pergalę iškovojo „Inter“.

„San Siro“ stadiono šeimininkų akistatoje „Inter“ ekipa 2:0 įrodė pranašumą prieš „AC Milan“ vienuolikę.

49-ąją minutę Antonio Conte kariauną į priekį išvedė Marcelo Brozovičius, o 78-ąją minutę smūgiu galva įvartį pelnė brangiausias visų laikų „Inter“ pirkinys Romelu Lukaku.

Kol kas neklumpanti „Inter“ komanda po 4 turų su 12 taškų „Serie A“ čempionate yra pirma. 6 taškus turinti „AC Milan“ ekipa žengia septinta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)