Daug dėmesio visad sulaukia įrenginių kainos. Kaip informuoja „Telia“, jų salonuose iPhone 11“ kainuos nuo 819 eurų, „iPhone 11 Pro“ – nuo 1179 eur, o „iPhone 11 Pro Max“ – nuo 1279 eurų. 512 GB „iPhone 11 Pro Max“ kainuos 1679 eurus.

Telefonų „Tele2“ salonuose panašios: „iPhone 11“ su 64 GB vidine atmintine galima užsisakyti už 819 Eur, su 128 GB – už 869 Eur, o su 256 GB atmintine – už 999 Eur. „iPhone Pro“ su 64 GB atmintine kainuoja 1179 Eur, o su 256 GB – 1349 Eur. „iPhone Pro Max“ su 64 GB atmintine įsigyti galima už 1279 Eur, o su 256 GB talpos vidine atmintine – už 1449 Eur.

Bitė Lietuva“ informuoja, kad „iPhone 11“, „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ telefonai kainuos, atitinkamai, nuo 819, 1179 ir 1279 Eur.

iPhone 11

Laukia su nuolaidomis

Svarbu paminėti, kad klientai gali sumažinti naujųjų telefonų kainą. Tereikia seną „iPhone“ atnešti į saloną. Tačiau nuolaidų kainos skiriasi: priklausomai nuo įrenginio modelio bei jo būklės, nuolaidą „Tele2“ salonuose galite gauti iki 400 Eur, o „Telia“ – iki 450 Eur.

„Šio gamintojo flagmanai mūsų klientų tarpe yra vieni mėgstamiausių. Džiaugiamės, kad jie naujuosius telefonus išbandyti galės jau šį mėnesį, o atnešę senąjį – dar ir gauti nuolaidą“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

„Telia“ taip pat skelbia, kad naujuosius telefonus įsigyjantys žmonės gali pasiimti ir specialiai jiems sukurtą „Telia“ planą – neribotus pokalbius, SMS ir 11 GB mobiliųjų duomenų už 11 eurų mėnesinį mokestį.

iPhone 11

„Pastaraisiais metais matėme, kaip įvairių gamintojų išmanieji flagmanai stebino pirkėjus, tačiau tik „iPhone“ lieka nepralenkiami pagal išankstinės prekybos rezultatus ir žmonių susidomėjimą. Daugiau kaip dešimtmetį esame oficialūs „Apple iPhone“ produkcijos platintojai Lietuvoje ir šiemet ne išimtis - matome didžiulį susidomėjimo naujaisiais „iPhone 11“ serijos telefonais“, – sako Rimantė Marcišauskienė, „Telia“ telefonų kategorijos vadovė.

Specialų pasiūlymą turi ir „Tele2“. Skelbiama, kad iš anksto naujuosius „Apple“ flagmanus užsisakantiems klientams mobiliojo ryšio operatorė paruošė ir specialų pasiūlymą. Klientai iš anksto užregistravę bet kurio „iPhone 11“ serijos išmaniojo užsakymą iki rugsėjo 27 d. ir pasirašę 24 mėn. sutartį su bet kuriuo „Tele2“ pokalbių planu nuo 7,5 Eur/mėn., iš skelbiamų www.tele2.lt, visą pusmetį neribotą internetą gaus dovanų. Suteikiami gigabaitai galios visoje Lietuvoje.

Kaip informuoja „Telia“, nuo vidurnakčio iki penktadienio ryto didžiausio Lietuvos pirkėjų susidomėjimo sulaukė „iPhone 11 Pro“, iš kurių labiausiai žmonės pirko tik šiemet pristatytos tamsiai žalios spalvos telefonus. Ne daug nuo jų atsiliko ir didžiausi šios serijos telefonai – „iPhone 11 Pro Max”. Mėgstamiausi – taip pat žali. Mažiausio susidomėjimo išankstinės prekybos metu kol kas sulaukė pigiausias „Apple“ gaminys – „iPhone 11“.

Kodėl net du nauji „iPhone“ telefonai yra su prierašu „Pro“?

„Bitės Profas“ Karolis Špiliauskas pastebi, kad pirmą kartą „iPhone“ telefonai savo pavadinime pasipuošė žodeliu „Pro“, kuris „Apple“ teigimu reiškia, kad telefonai „iPhone 11 Pro“ ir „iPhone 11 Pro Max“ jau pilnai pritaikyti besitikintiems profesionalių galimybių.

iPhone 11

„Pirmiausiai į akis krenta nauji ekranai. „iPhone 11 Pro“ turi 5,8 colių įstrižainės, o „11 Pro Max“ – 6,5 colių ekranus. Šie ekranai išlaikė ankstesnės kartos modelių geriausias technologijas, pavyzdžiui, „True Tone“, kurių dėka bet kurio apšvietimo sąlygomis ekrane spalvos atrodo natūraliai. Tačiau jie tapo ryškesni ir kontrastingesni. Taip pat puikiai atvaizduoja HDR nuotraukas ir HDR10 vaizdo įrašus. Nuo šiol ekranai tokie pažangūs, kad jiems prireikė naujo pavadinimo – „Super Retina XDR“. Abu „Apple“ „Pro“ telefonai turi tą patį greičiausią procesorių „A13 Bionic“, pažangią ir saugiausią veido atpažinimo sistemą ir belaidį krovimą kaip ir „iPhone 11“. Bet vienas didžiausių „Pro“ modelių skirtumas – ypač pažangi triguba kamera. Be pagrindinio, čia yra itin plataus matymo kampo objektyvas bei teleobjektyvas, kuris gali priartinti vaizdą be nuotraukų kokybės praradimo 2 kartus. Svarbiausia, kad gamintojas stipriai patobulino ir programinę dalį, skirtą nuotraukų apdorojimui. O filmuoja šie telefonai geriausiai iš visų „iPhone“ – vaizdais aukštos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)