Pirmame ture „Valencia“ iškovojo netikėtą pergalę svečiuose, 1:0 palauždama Londono „Chelsea“ (Anglija).

Mačo herojumi tapo vienintelį įvartį antrame kėlinyje pelnęs Ispanijos klubo puolimo lyderis Rodrigo, bet ne jis vienas aptarinėjamas po rungtynių.

Lee Kang Inas patraukė visuomenės dėmesį žiūrovams „Stamford Bridge“ stadione nufilmavus ir socialiniuose tinkluose pasidalinus jo apšilimo programa prieš dvikovą.

Saugas iš Pietų Korėjos su keliais komandos draugais treniravosi iš 20-25 metrų nuotolio bandydami pataikyti į vartų skersinį.

Kitiems „Valencia“ atstovams sekėsi neypatingai, o savo šalies rinktinėje šiemet taip pat debiutavęs jaunuolis sugebėjo tai padaryti šešis kartus iš eilės – maža to, smūgiuodamas ir dešine, ir kaire.

Vienu didžiausių talentų tėvynėje laikomas Lee Kang Inas „Valencia“ gretose rungtyniauja nuo praėjusio sausio, tiesa, kol kas dar tik epizodiškai.

Primename, kad kitose Čempionų lygos H grupės rungtynėse Amsterdamo „Ajax“ (Nyderlandai) 3:0 sutriuškino „Lille“ (Prancūzija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)