Iš tiesų beatbox’as yra tiek patobulėjęs, kad artistams ant scenos atliekant pasirodymus, ne vieną kartą kūnu nubėga tūkstančiai šiurpuliukų, rašoma pranešime spaudai. Tuo įsitikinti bus galima jau rugsėjo 28-ąją dieną Menų fabrike „Loftas“, kur antrus metus iš eilės vyks didžiausias Šiaurės Europoje beatbox kovų renginys – „Baltic Coast Beatbox Battle 2019“.

Šis renginys pasaulio kontekste išsiskiria tuo, jog yra vienintelis, jungiantis Šiaurės Europos šalis.

Renginio metu dėl geriausio beatboxerio vardo, solo kovų formate, varžysis iš daugiau nei šešesdešimties atrinkti dvidešimt penki stipriausieji dalyviai iš Lietuvos, Danijos, Lenkijos, Švedijos, Vokietijos bei Rusijos. Šiais metais renginys turės ir komandinį kovų formatą – 2 prieš 2.

Besibaigiant vakarui, kiekvienas komisijos narys atliks savo solinius pasirodymus. Organizatoriai praneša, jog šiemet į komisijos narių kėdes sės Skiller iš Bulgarijos, Alem, Alexinio, K.I.M. iš beatboxo šalies Prancūzijos, Slizzer iš Liuksemburgo, FunkAzteK iš Šveicarijos. Taip pat vyks du „Loop station“ pasirodymai – juos rengia NME iš Italijos bei Inkie iš Rusijos.

Renginio pradžia planuojama 15val. Jo metu taip pat bus įvairių pramogų, šou, konkursų.

Kitą dieną po renginio, rugsėjo 29-ąją, klube „Jamaika Hostel“ vyks papildomos dirbtuvės, kur patys didžiausi beatboxo fanai, nuo pradedančiojo iki pažengusio, galės pasimokyti šio meno, pasidžiaugti vakarėlio uždarymu su pasaulyje geriausiais jo šalininkais.

Negalėsiantys sudalyvauti renginyje, jo tiesioginę transliaciją galės pamatyti DELFI portale. Laukiantys šios šventės, penktadienį galite įsijungti DELFI TV laidą „Garsiai!“, kur bus kalbama ne tik apie „Baltic Coast Beatbox Battle 2019“, bet ir susipažinti su žymiais komisijos nariais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)