Penktadienio vakarą socialiniuose tinkluose tiek Paulai, tiek Sezzy plūdo sveikinimai jungtuvių proga. Tokią bičiulių reakciją išprovokavo poros naujausia nuotrauka, kurioje jiedu pozuoja savo vestuvių dieną.

Santykių statusą feisbuke tik dabar atnaujinę įsimylėjėliai netrukus sulaukė begalės komentarų. Skelbiama, kad dizainerė ir atlikėjas susituokė šių metų liepos 10-ąją Sezzy gimtinėje Turkijoje.

„P. S. Myliu tave“, – toks paprastas, bet romantiškas užrašas puošia naujausią poros įrašą socialiniuose tinkluose.

DELFI susisiekus su P. Poderyte, ji vestuvių faktą patvirtino, tačiau plačiau šia tema kalbėti nepanoro.

„Asmeninio gyvenimo nekomentuojame, tik tai, kas liečia darbus. Nusprendėme po kurio laiko pasidalinti naujiena ir su draugais“, – trumpai paaiškino ji.

Pašnekovė taip pat užsiminė, kad vestuves pora planuoja iškelti ir švęsti kitais metais Lietuvoje.

Kadangi nei Paula, nei Sezzy nėra linkę atvirauti apie savo santykius, tiksli poros sužadėtuvių data taip pat nėra žinoma. Manoma, kad jiedu susižadėjo 2016-ųjų metų pabaigoje.

Atlikėjui Sezzy ši santuoka yra antroji. Anksčiau vyras gyvenimą kūrė su Agne Saylik. Pora kartu gyveno 9-erius metus ir susilaukė dviejų vaikų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)