Trankaus vakarėlio vieta pasirinkta ne šiaip sau – Neringoje užsimezgė šilti Igno ir Vaidos jausmai, todėl atšvęsti savo vestuves būtent pajūryje jiems pasirodė natūralu ir simboliška.

„Tiesą sakant, apie šventės vietą per daug net negalvojome. Mes ten su Vaida susipažinome, ten daug kelių pravaikščiojome pušynais, mariomis, jūra. Kaip įbridome į tą jūrą, taip ir toliau norisi į ją bristi“, – šypteli pašnekovas.

„Ne tik Neringa, bet apskritai mūsų pajūrys yra unikali vieta. Mes esame labai laimingi, kad turime jūrą. Taip jau yra, kad gyvename mieste, kur yra daug veiksmo, triukšmo, todėl atvykus į pajūrį, pamačius visus tuos horizontus, pajaučiant orą, vandenį ir smėlį apima geras jausmas, gera energetika. Būtent dėl to man Baltijos jūra yra nepakeičiama“, – DELFI tikino Ignas.

Prisirišimą šiam Lietuvos kraštui jaučia ne tik Ignas, bet ir jo žmona Vaida, todėl pora neslepia, kad laikui bėgant jie pasvarsto apie galimybę persikelti gyventi ten, kur tvyro ramybė.

„Keista, bet tokios mintys apėmė greičiau, nei būčiau galėjęs pagalvoti. Kartais tikrai nuklystame į mintis, kad būtų visai gerai čia gyventi“, – prisipažįsta I. Krupavičius.

Pasiteiravus, ar gyvenime jiems su Vaida iš tiesų taip lengva dėl visko sutarti, Ignas neslepia, kad gyvenime būna visko, tačiau svarbiausia viską išsiaiškinti ir neatidėlioti.

„Žinoma, kad visko būna, svarbiausia viską atvirai išsiaiškinti, išspręsti ir nepalikti ateičiai. Kol kas nesinori prisikarksėti, bet dabar mūsų gyvenimas kaip šventė. Mes daug laiko praleidžiame kartu ir kažkaip nieko tokio nenutiko, kas būtų neišsprendžiama“, – džiaugiasi pašnekovas.

Tiek Ignas, tiek Vaida savo vestuves norėjo paminėti taip, kad būtų ką prisiminti, todėl jiedu sau ir savo bičiuliams suorganizavo garsaus festivalio įkvėptą vakarėlį. Ypatingą dieną porą laimino „kunigu“ tapęs grafikas Stasys Eidrigevičius. Jaunuosius ypatingais kostiumais papuošė dizaineris Juozas Statkevičius.

„Mes sugalvojome sukurti šventę ne tik sau, bet ir draugams. Juk ne kasdien švenčiame, Jeigu jau norisi paminėti šį svarbų gyvenimo etapą, tai kodėl to nepadarius audringai, kad būtų ką prisiminti?“ – svarstė Ignas.

„O idėja gimė paprastai. Po paskutinio vizito JAV, mūsų su Vaida galvose vis sukasi mintis nuvykti į Nevadą, kur vyksta „Burning Man“ festivalis. Tad ši mūsų šventė, manau, buvo geras apšilimas prieš mums ten iš tiesų nuvykstant kitąmet“, – DELFI pasakojo TV laidų vedėjas.

Pasiteiravus, kaip šį sumanymą priėmė judviejų bičiuliai, Ignas neslepia, kad būtent dėl draugų ši fiesta pavyko kuo puikiausiai.

„Kadangi jie patys turėjo tam ruoštis, jie patys buvo šventės kūrėjais. Prie viso dekoro, kurį sukūrė Mantas Petruškevičius, jie patys tapo renginio personažais. Draugai patys tapo savotiškais herojais, prisidėdami prie bendros atmosferos. Mes su Vaida vis pasijausdavome kaip bendros šventės dalimi, nariais. Mes nebuvome per daug išskirti ir dėl to nė kiek nesisielojome, nes kiekvienas iš ten buvusių buvo gyvas, dalyvaujantis, aistringas gyvenimo mylėtojas“, – tikina pašnekovas.

Net ir šiandien, kuomet aštriausios emocijos jau kiek nuslūgo, Ignas sako nieko nekeistų.

„Aš visada esu tos nuomonės, kad viskas vyksta ne šiaip sau, vadinasi, taip turėjo nutikti. Nereikia dėl nieko gailėtis. Gailėtis nebent reikia dėl liūdnai ir neprasmingai nugyventų dienų. O jei yra gera nuotaika, pozityvas, nėra ko!“ – sako jis.

Po vestuvių šventės Neringoje naujos šeimos laukia medaus mėnesio kelionė į Karibų jūroje esančią Prancūzijos salą Martiniką. Anot jo, ši kelionė buvo suplanuota net anksčiau už pačias vestuves. „Čia daugiausiai uraganų pasitaiko rugsėjį. Kelionių gide rašoma, jog jei vykstame rugsėjį, tai patariama tiesiog išsinuomoti visam mėnesiui namą ir rašyti knygas. Gali taip būti, kad tiesiog sėdėsime ir rašysime knygas bei džiaugsimės vienas kitu“.

Po vestuvių Vaida pasirinko vyro pavardę ir tapo Krupavičiene.

Sukurti netradicinę vestuvių šventę porai padėjo renginių planuotoja Sandra Dainaravičienė (Balti lapai). Pašnekovė sako, kad tokią meilės fiestą organizavo pirmą kartą.

„Tokių vestuvių dar tikrai nėra tekę organizuoti. Vienintelis iššūkis buvo oras, kuris nebuvo aiškus iki paskutinės minutės. Tačiau viskas vyko labai sklandžiai. Nors tą diena buvo pranašaujamas lietus, galiausiai švietė saulė. Kadangi šventė vyko lauke, dekoracijos stovėjo savo vietoje ir buvo ramu“, – prisiminimais su DELFI dalijosi vestuvių organizatorė.

Pasiteiravus, kokio biudžeto prireikė šiai šventei, S. Dainaravičienė konkrečios sumos neįvardijo, tačiau neslėpė, kad tai nebuvo pigu.

„Viskas atsiėjo tikrai nemažai. Yra tekę organizuoti ir brangesnes vestuves, tai nebuvo kosminė suma, tačiau tikrai solidi. Daug išlaidų pareikalavo įvairūs rekvizitai, kuriuos teko atsivežti iš Vilniaus. Taip ir išsikelia visos kainos. Galiu pasakyti tik tiek, kad vestuvės nebuvo pigios“, – šyptelėjo pašnekovė.

Savo vestuvių šventės dieną jaunieji planuotojai turėjo tik vieną bendrą prašymą, kurį, beje, Sandrai pavyko išpildyti su kaupu.

„Vienintelis konkretus jų noras buvo tas, kad visi svečiai būtų pasipuošę pagal temą. Daugiau Ignui ir Vaidai viskas absoliučiai tiko. Jie visada buvo su šypsena ir kupini pozityvo.

Norint išpildyti šį jų norą, elektroniniuose pakvietimuose buvo net nurodoma, kad jei svečias pasirodys be kostiumo – jam bus paskirta atskira mašina automobilių stovėjimo aikštelėje. Matyt, visi išsigando šio įspėjimo, nes visi svečiai atėjo persirengę. Nebuvo nė vieno žmogaus, kuris nebūtų pasiruošęs. Būtent žmonės ir padarė didžiausią šventės emociją“, – tikino pašnekovė.

Vestuvių vakarėlio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)