„Tai daina su stipria istorija. Vienas bičiulis architektas neseniai nusprendė atsisakyti puikaus verslo, užtikrintų pajamų, buto Vilniaus centre, nusipirko jachtą ir su mylima moterimi bei ką tik gimusia jųdviejų dukra išplaukė kur akys veda ir kur vėjas neša“, – pasakoja dainos autorius, pridurdamas, kad turbūt geriausi gyvenimo sprendimai priimami nemąstant apie materialinę gerovę, buitį ir tai, kas laukia ateityje.

Dainos vaizdo klipas, kurį Giedrius režisavo kartu su talentingu operatoriumi Žygimantu Kaminsku, nufilmuotas bene įspūdingiausiose Lietuvos vietose – šalia Trakų pilies ir Kuršių mariose, tiek vandenyje, tiek ir ore.

Klipe – ne tik mūsų šalies grožis, bet ir romantiška istorija. Visai kaip ir dainoje, kuriai aranžuotę sukūrė muzikos prodiuseris Valdas Kabutavičius.

Vaizdo klipo premjera:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)