DELFI A. Zuokienė pasakojo, kad pritaikyti laikinąsias apsaugos priemones judviejų su vis dar jos vyru laikomu A. Zuoku turtui ji prašė dar birželį. Tuomet teismas prašymą tenkino, o A. Zuoko skundas galiausiai buvo atmestas. Kaip buvo teigiama, A. Zuokas tikino, jog tai pakenks bendrovėms, tačiau pati žinoma moteris tai paneigė.

„Jei žinočiau, kad galiu pakenkti bendrovėms, taip nesielgčiau. Tačiau kadangi žinau, kad šioje vietoje yra pažeidžiamas mano ir mūsų vaikų interesas, dėl to taip ir elgiuosi. Bendrovės tikrai dėl to nenukentės ir tikrai nereikia dėl to spekuliuoti tuo, todėl labai džiaugiuosi, kad teismas labai teisingai viską įvertino ir paliko galioti laikinąsias apsaugos priemones“, – pasakojo ji.

A. Zuokienė pasakojo, jog niekada nesiekė tapti bendraturte bei gyvendama santuokoje net negalvojo apie galimas turto dalybas. „Tikrai negalvojau, kad vieną dieną skirsimės. Na, o kodėl vyras nepasiūlė ar kaip (buvo), nežinau, nes niekada apie tai nebuvo kalbos.

Tiesiog gyvenome santuokoje ir tikrai maniau, kad viskas bus gerai. Visiškai neapsaugojau nei savęs, nei savo vaikų. Turbūt po šių skyrybų man teks parašyti atmintinę moterims, ką reikėtų daryti ir kaip nedaryti mano klaidų“, – dėstė A. Zuokienė.

Pasiteiravus, kokia yra tikroji žinomos poros skyrybų priežastis, ji nenorėjo daugžodžiauti: „aš esu skyrybų iniciatorė, bet daugiau jokiu žodžiu to nepavadinsiu. Mūsų santuokos galiojimo laikas išseko“.

DELFI primena, kad Zuokų pora susipažino dar studijų laikais universitete. Aukso žiedus jiedu sumainė 1992-aisiais metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (222)