„Kažkaip čia pritrenkė mane žinia apie Saulių Skvernelį ir kad jam irgi limfoma... Tai, ką likimo brolau, dabar jau nesvarbu kurioje barikadų pusėje buvome prieš tai, atsidūrėme toje pačioje. Reiškiu didžiulį palaikymą. Visiems kas dabar mėgins spekuliuoti jo sveikatos tema, galiu pasakyti remdamasis savo patirtimi – chomoterapija ir imunoterapija netrukdo dirbti. Dažniausiai tokio amžiaus žmogus pakankamai nesudėtingai atlaiko gydymą. Linkiu nenusiminti! Laikykimės!“, – savo Facebook paskyroje rašė atlikėjas.

Stano taip pat grumiasi su kraujo vėžiu. Praėjęs sudėtingą gydymą, atlikėjas nuolat tikrinasi sveikatą ir stebi, ar liga neatsinaujino. Ne per seniausiai kitame įraše jis skelbė, kad keičia mitybos įpročius ir padedamas dietologo, laikosi priešvėžinės mitybos principų, taip siekdamas užkirsti kelią limfomos progresavimui.

2018-ais metais pasklidusius gandus apie rimtą onkologinę ligą dainininkas tuomet patvirtino viešu įrašu asmeninėje paskyroje.

„Būdavo dienų, kai neišeidavau iš namų, tačiau stengiausi dirbti kas dieną. Ir viskas baigėsi. Liko tik vienas klausimas - ar padėjo? Po pusantro mėnesio laukimo sužinojau teigiamą atsakymą. Ligos nebėra. Deja, tai nieko nereiškia, ateinančius porą metų yra nemaža tikimybė, liga grįš ar partrenks troleibusas“, - atviravo jis anksčiau.

„Diagnozė - vėžys daugumai skamba lyg mirties nuosprendis. Aš ir pats taip galvojau. Pirmas dvi savaites buvau atsidūręs pragare, giliausioje depresijoje ir pasimetime, numečiau daugiau svorio nei per visą gydymą. Jausmai susimaišė - ir neviltis, ir gėda, ir noras pasislėpti nuo viso pasaulio“, – sakė atlikėjas.

Jis teigė, kad nereikia bijoti šios diagnozės, nes su specialistu pagalba, liga gali būti įveikta.

„Aš sergu vėžiu, bet pasveiksiu“, – optimistiškai teigė Stano.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (245)