Tinklaraštis „Gert’s Royal Replies“ tviteryje paskelbė Williamo padėkos atviruką – princo nuotrauką iš jo 2017-ųjų interviu „British GQ“ žurnalui. Ši nuotrauka, kurioje įamžintas elegantiškai atrodantis Williamas, ko gero, yra viena jo mėgstamiausių – princas jau ne kartą ją rinkosi padėkoms.

Kitoje atviruko pusėje išspausdinta tokia žinutė: „Kembridžo kunigaikštis nepaprastai dėkingas jums už sveikinimus jo 37-ojo gimtadienio proga. Tai buvo išties labai rūpestingas gestas. Jo Karališkoji Didenybė siunčia jums šilčiausią padėką ir linkėjimus“.


Williamas su žmona Kate Middleton ir trimis jų vaikais – princu George‘u, princese Charlotte ir princu Louisu, ką tik grįžo iš Škotijos. Penkių asmenų šeima vyko ten vasaros sezono uždarymui pas karalienę Elžbietą į jos rezidenciją Škotijoje – Balmoralo pilį.

Sekmadienį Williamas ir Kate lydėjo karalienę į pamaldas bažnyčioje. Keliaudama automobiliu į bažnyčią, trijulė šypsojosi ir mojavo.

Daugiau nei 150 metų ši Škotijos pilis yra mėgstama Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos poilsio vieta. Aukštumose esančioje rezidencijoje karališkosios šeimos nariai mėgsta linksmintis su draugais, rengti šokius, piknikus ar medžioti. Tiesa, visą laiką jiems tenka kovoti su įkyriomis muselėmis, tykančiomis viržiais apaugusiose kalvose.

Didelė rezidencija Škotijoje karališkajai šeimai priklauso nuo 1845-ųjų, kai karalienės Viktorijos vyras princas Albertas įsigijo pilį ir aplinkinius daugiau nei 28 kvadratinių kilometrų ploto sklypus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)