Sergantį Murkį jo globėja išgelbėjo iš kaimo. Be įtariamo naviko akyje, Murkis turi dar ir imunodeficito virusą. Tačiau Murkis murkia ir gyvena su juo jau ne vienerius metus. Neketina pasiduoti ir dabar. Yra tikimybė, kad Murkiui akiduobėje – piktybinis vėžys. Tokiu atveju po operacijos jis galėtų būti gydomas eksperimentiniu gydymu, kuris parodė neblogus rezultatus užsienio šalyse.

Dabar Murkiui būtina tomografija, kurios metu būtų nustatyta, kaip giliai yra navikas, tuomet – operacija, vėliau – pakartotinos apžiūros ir gydymas. Mes žinome, Murkis – tikras karys, jis stengsis išgyventi ir darys tą murkdamas. Kaip ir visą savo gyvenimą iki šiol. Jo globėjai vienai yra nepakeliama susidoroti su laukiančiomis milžiniškomis išlaidomis, todėl pažadėjome pagelbėti ir apmokėti Murkio tomografiją ir operaciją. Pažadėjome, nes tikime, kad Jūs irgi kartu! Su mumis ir su Murkiu.

Gal galime jam padovanoti šansą gyventi ilgiau? Geriau? Be skausmo? Murkis dėkoja kiekvienam, kas išgirsite: VšĮ Naminukai; A/S: LT 55 7300 0101 3031 2940 (Swedbank).

Norėdami pasiteirauti dėl Murkio sveikatos, skambinkite: +370 648 30077 VšĮ Naminukai, Vilnius.