Tai, kad Agnė dabar vertina kiekvieną dieną įrodo ir vienas iš drąsių jos žingsnių – cirko artistė pasiryžo šokti iš lėktuvo su parašiutu. Pociūnų aerodrome moteris kartu su kitais drąsuoliai ryžosi laisvam kritimui.

„Šuolį kartočiau ir dar ne kartą. Neapsakomas jausmas“, – DELFI sakė pašnekovė.

Apie įvykdytą nekasdienę užduotį Agnė prabilo ir socialiniuose tinkluose, kur su savo bičiuliais ir sekėjais pasidalino vaizdo įrašais, nuotraukomis ir įspūdžiais.

„Aš tai padariau“, – didžiavosi ji.

„Gyvenimas yra gražus, reikia tik suvokti, kad gyvename ne vieną kartą, o kiekvieną dieną. Mirštame vieną kartą. Pakeičiau gyvenimą 180 laipsnių.

Iš tiesų džiaugiuosi gyvenimu, nors pokyčiams reikėjo jėgų ir gero spyrio. Dabar dar nėra lengva, nes išėjau iš savo susikurtos komforto zonos, bet kiekvieną dieną viskas tik geryn“, – DELFI tikino A. Zobovienė.

DELFI primena, kad cirko artistai Agnė ir Mykolas Zobovai santuokoje išgyveno 15 metų, tačiau kartu iš viso buvo 23 metus. Apie poros skyrybas žinia pasklido 2017-aisiais metais, kai Agnė pavargo nuo santykių, kurie priminė amerikietiškus kalnelius. Pora turi du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)