Šeštadienį Mattas Belamy vedė modelį Elle Evans, praėjus penkeriems metams nuo skyrybų su sužadėtine Kate Hudson, informuoja dailymail.co.uk.

Kvapą gniaužiančioje nuotraukoje, kurią užfiksavo fotografė Heather Kincaid, 41-erių metų amžiaus grupės „Muse“ lyderis nesitvėrė džiaugsmu, žengdamas prie altoriaus su savo 29-erių metų amžiaus išrinktąja Elle.

Muzikantas, su savo buvusia mergina K. Hudson susilaukęs sūnaus Binghamo, kuriam dabar 8-eri, ir buvusi grožio karalienė draugų ir artimųjų apsuptyje sumainė žiedus po ketverių metų draugystės.

Šia iškilminga proga M. Belamy pasipuošė trijų dalių šviesiai pilkos spalvos kostiumu, apsivilko baltus marškinius, užsirišo kūno spalvos peteliškę ir apsiavė zomšinius batus.

Šviesiaplaukė gražuolė Elle atrodė tarytum nužengusi iš dangaus, vilkėdama vestuvinę suknelę be petnešėlių, kuri buvo papuošta gėlytėmis, turėjo dailią iškirptę ir dramatišką tiulio šleifą. Drabužį sukūrė Martina Liana.

Nuotakos plaukai buvo sušukuoti elegantiška aukšta šukuosena. Nežemišką jaunosios grožį pabrėžė neutralaus tono makiažas.

Pora atrodė pakylėta, galiausiai įtvirtinusi savo meilės romaną santuoka. M. Belamy ir E. Evans buvo susižadėję beveik dvejus metus.

Jie laikėsi keltų papročio, kai jauniesiems surišamos rankos.

Ceremonijos aplinkos papuošimu pasirūpino įmonė „Orange Blossom Special Events“ ir Judy Molina.

Jaunavedžių bičiulio paskyroje paskelbtame vaizdo įraše jiedu atrodo laimingi kaip niekad ir meiliai apsikabina pirmajam šokiui.

Ponas ir ponia Bellamy supjaustė savo prabangų keturių aukštų tortą, papuoštą įmantriomis gėlytėmis, derančiomis prie idiliškos atmosferos.
Dainininkas savo mylimajai pasipiršo 2017 m. gruodžio mėnesį, kai jiedu atostogavo Fidžyje. Tuomet Elle socialiniuose tinkluose rašė: „Norėjau visus nustebinti per Kalėdas, bet ilgiau laukti nebegaliu...

Nepaprastai džiaugiamės galėdami pranešti pasauliui, kad esame susižadėję!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)