A. Joshua pasaulio čempiono titulus pagal WBA, IBF ir WBO organizacijas netikėtai prarado birželio 1 dieną, kai pralaimėjo A. Ruizui.

Tai buvo pirmoji 29 metų brito nesėkmė profesionaliame ringe ir dabar jis ketina įrodyti, kad tai buvo tik atsitiktinumas.

„Jaučiuosi pakankamai stiprus ir galintis ištaisyti visas klaidas, – teigė „Sky Sports“ boksininkas. – Man reikia bendrauti su bokso žmonėmis kiek galima dažniau, kad galėčiau sugerti jų patirtį ir žinias, bei susigrąžinti aistrą boksui“.

A. Joshua pirmoji dvikova su A. Ruizu vyko „Madison Square Garden“ arenoje Niujorke ir tai buvo pirmasis brito pasirodymas JAV.

Jo vadybininkas norėtų, kad revanšinė kova vyktų Kardife, „Principality“ stadione, tačiau A. Ruizas, atrodo, nenusiteikęs kovoti britų žemėje.

„Man nesvarbu, kur vyks kova. Žinoma, būtų miela kovoti Kardife, tačiau veikiausiai tai bus neutrali arena. A. Ruizas yra čempionas ir jo žodis bus lemiamas, tačiau kova Kardife prie 80 tūkst. tavo vardą šaukiančių sirgalių yra nepaprastas energijos užtaisas, kurį gali pajausti visu kūnu. Be abejonės, tai labai padėtų man susigrąžint visus tuos čempiono diržus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją